Reklama

Reklama

Přepadení! Jack Rozparovač

(festivalový název)
  • Japonsko Bókó kirisaki Džakku (více)
Trailer

Obsahy(1)

Japonský pár pracující v cukrárně nechtěně zabije mladé děvče při pozdním návratu z práce. Oba zjišťují, že milování po vraždě bylo mnohem vášnivější, než kdykoliv jindy. Tím se rozjíždí série vražd náhodných žen a vzájemného sexuálního uspokojování. Touha po vzrušení však nejde zastavit. Tento horor v sobě kombinuje sexuální až zvrácenou rovinu s hororovými prvky, které jsou vyústěním jednotlivých vražd cukrářským nožem. (bulawaio)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Japonci ještě tolik nebáli a tohle bylo skutečně explicitní i v té erotice, asi tomu dám trochu více, na druhou stranu i ta skutečnost, jak vidíme jen uměřenou nahotu, má něco do sebe, především pak vzhledem k násilnostem, které se zde odehrávají. Snímek je dobrou ukázkou toho, jak nahlédnout do hlavy šílence. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Tak už vím, že nožík na dorty se nemusí nutně používat jen na zdobení a krájení dortů, ale také na krájení něčeho jiného. Můžete ho klidně najít i mezi nohama. Není to sice nic převratného, zobrazená brutalita a sex japonců je příliš soft, ale když já si nemůžu pomoc. Ten vraždící páreček se zajímavým koníčkem ''zabij, zasexuj a u toho pij colu nebo jez sendwich'' se mi hrozně líbil. A když do toho přidáte samé dortíky, černý humor a jazz.. je to sladký film :D ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Druhý díl násilné pink eiga trilogie režiséra Jasuharu Hasebeho zaujal diváky zejména skvostným propojením sexuální a krvavé roviny příběhu. Zároveň se jedná o kritikou nejlépe přijatý díl, i když Hasebe označuje za svůj největší úspěch předchozí Okasu! Nepřipravený divák nejspíš může být pobouřen zvráceností tohoto snímku, ale v rámci žánru se najdou i mnohem větší chuťovky, kvalitou ani ambicemi se však tomuto dílku povětšinou příliš nepřibližují. Co se týče dějového oblouku, tradičně nelze očekávat žádné zázraky, tentokrát si ale nemůžeme příliš stěžovat. Námět samotný je výborný a v 72 minutách nestačí nijak závazně drhnout. A to i přes fakt, že kvůli nátlaku studia sledujeme, po krátkém seznámení s postavami a příjemně bizarní scénce se spouštěcím impulzem, v podstatě sled opakujících se scének vražda-sex-jezení. Mistr Hasebe nám opět dokazuje, že i v žánru, který je považován za okrajový a hodný ignorance, si lze zajímavě pohrávat s psychologií a filmařským stylem. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nic, z čeho bych si sednul na prdel. V podstatě jde jen o to, jak si mladý pár zpříjemňuje jinak nudný sexuální život. Takže zavraždí holku, tělo uklidí a následně si zapíchají. Následuje další oběť, úklid a zase sex. Pak další vražda, po které už ani neuklidí, hlavně, že si šoustnou. A pak už je konec, v němž hlavnímu hrdinovi rupne v bedně a zmasakruje několik ženských najednou... ale nejsou to žádná gore jatka: morduje se tu čistě cukrářským nožem, i když jeho hladké ostří občas pronikne i do intimnějších partií. Jo a za to nechutný mlaskání u večeře bych jim dopřál jednu šťastnou preparaci. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Japonský mrazivě erotický horrorový thriller s notnou dávkou řezničiny aneb když tě rajcuje jenom vraždění a tvá chlípná přítelkyně tě v tom podporuje neb jen pak jí to uděláš nejlépe. Sedmdesátková japonská atmoška, fakt ulítlý (ale dobrý) hudební doprovod, hodně dobré hlavní postavy a Japonky všeho druhu. A příběh vycházející hned z několika skutečných případů. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama