Reklama

Reklama

Red Hot Chili Peppers živě v Slane Castle

(koncert)
  • Irsko Red Hot Chili Peppers: Live at Slane Castle
Hudební
Irsko, 2003, 102 min

Obsahy(1)

Red Hot Chili Peppers opět dokazují, že jsou na vrcholu kariéry. Koncert obsahuje 18 songů, včetně největších hitů jako Give It Away, Scar Tissue, Californication, Under the Bridge a By the Way. Skvělou atmosféru navíc dokresluje 80 tisíc fanoušků. (KlárkaS)

Recenze (54)

Chasida 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších RHCP koncertů, jež jsem měl možnost slyšet. To nejlepší z jejich tvorby plus skvělá nová sóla. Tohle mi sedí! Sledovat všechny čtyři mistry při práci je navíc velká zábava. Je strašně povzbuzující a nabíjející vidět, jak je jejich hudba pohlcuje a jak skrze ně promlouvá. Tohle není kapela, co hraje promárně pro peníze. Pánové Kiedis&Frusciante&Smith&Balzary hudbou žijí a to je moc dobře! ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Niečo neuveriteľné!! Pár minút po projekcii normálne nemám slov. Všetky hity Redhotov, od Universally Speaking až po Californication pred zrakmi takmer stotisícového írskeho davu, zaznejú na jednom z najväčších a najlepších koncertov aké som mal možnosť v živote vidieť. V niektorých momentoch mi až behali zimomriavky po chrbte a tlačili sa slzy do očí pri spomienkach na časy dávno minulé spojené s týmito hitmi. Títo chlapci dokazujú, že sú jednoducho extratrieda v popmusic už nejaký ten rok a vedia, ako vytvoriť správnu šou. Tu sa nedá udeliť menej ako 100 %. Ach, byť tak vtedy tam. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Počas sto minútového vystúpenia odoznejú tieto skladby: Intro; By the Way; Scar Tissue; Around the World; Maybe; Universally Speaking; Parallel Universe; The Zephyr Song; Throw Away Your Television; Havana Affair (Ramones cover); Otherside; Purple Stain; Don't Forget Me; Right on Time; Can't Stop; Venice Queen; Give It Away; Californication; Under the Bridge; The Power of Equality; Outro. Kapela ich odohrala v zložení: Flea - basgitara; John Frusciante - gitara, vokály; Anthony Kiedis - spev; Chad Smith - bicie nástroje. Úchvatný, energický funk rock. "Red Hot Chili Peppers: Live at Slane Castle" je jeden z najlešpích koncertných záznamov, čo som kedy videl. ***** ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších koncertů, co jsem kdy viděla, bohužel ne naživo...Jediné mínus je, že tam nejsou skladby, co ještě nebyly napsány:-) Nádherná atmosféra, závidím všem, kdo to zažili. Když dali RHCP fanouškům vánoční dárek v podobě návratu Johna Frucianteho, skákala jsem do stropu a chystala se do Florencie na festival, kde měli být ještě Guns´n ´Roses a Green Day - kombo snů. A pak debilní korona. Tak snad se jednou dočkám. A možná zatím vydají desku. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Seč mám tento koncert "pouze" na DVD (tady by se opravdu hodila HD kvalitka), Red Hoti zde jsou ve vrcholové formě a sestavě. Za několik málo měsíců dorazí i k nám do Čech, tam holt nesmím chybět. Když Slane Castle srovnám s novější věcičkou - Rock in Rio - tady to jsou ti klasičtí, které jsem poslouchal v pubertě. Záznam z Ria už ukazuje kapelu v lehce posunutějším světě. Jiné účesy, jiné výrazy..ale stále staří dobří..Red Hoti.. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Na koncertě kapela hraje vyjma singlu „Havana Affair“ skladby z alb „Blood Sugar Sex Magic“, „By the Way a „Californication“. (96petrol)
  • Skladba "Soul to Squeeze" musela byť z koncertu vystrihnutá, pretože Johnovi Frusciantemu sa počas nej roztrhla struna na gitare. (eurika)

Reklama

Reklama