Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

bloodline 

všechny recenze uživatele

Ani neviem prečo, ale nejakým záhadným spôsobom medzi nebom a zemou, mi je táto zmes nedotiahnutej romantiky s komédiou sympatická ako Gorbačovova perestrojka. Až prehnaná strohosť jej ubrala na vyššej atraktivite. Celá idea dôvtipu sa porúča do večných lovíšť skôr ako začne prekypovať intímnejší vzťah. Veľká to preškoda. Tá ostrovno-estetická obyčajnosť vzbudzovala intenzívnejšiu arómu zblíženia ako bláznivejšie náprotivky spoza Atlantiku, častokrát bez štipky súdnosti. Výsledok mohol byť chrumkavejší ako prívetivých 2 a 1/2*. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když jste nezadaná mladá žena, máte letět na svatbu své nevlastní sestry a chcete udělat dojem na svého ex? Využijete služby gigola. Ovšem, taková služba má svá uskálí. Nejen, že zaplatíte velkou sumu peněz, ale je tu nebezpečí, že se do svého okouzlujícího doprovodu zamilujete. To se potom může pracovní vztah lehce změnit v něco jiného. Zámerně říkám může, protože Amorovým šípem musí být zasaženi oba dva. Debra Messing mi celou dobu připomínala Jennifer Aniston. Dokonce měla i stejná gesta. Dermot Mulroney byl skutečně okouzlující a milý. Taky bych měla problém udržet vztah na pracovní úrovni. ()

Reklama

Cement73 

všechny recenze uživatele

Tak ako sa tento paškvil pomaly rozbiehal... zdĺhavá nuda a predovšetkým mi tam chýbal slušný soundtrack. Ak si režisér romantickej komédie myslí, že táto bude dobrá bez dobrej sprievodnej muziky sprevádzajúcej každý citový výkyv hlavných hrdinov, tak sa hrubo mýli. Okrem toho "krásna" Messing s dlhým chlapským nosom... No neviem, neviem. A pritom celkom slušný i keď jednoduchý námet. Sklamanie... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Od začátku průhledná, přesto místy hodně zmatená romantická komedie o ženě, která si na svatbu své sestry zajistí jako partnera chlápka, který nabízí službu doprovodu na podobné akce. Ale jsme v romantické komedii, jiskra přeskočí, voaláá - a láska je tu. Hodně krátká romance (bez titulků kolem 78 minut) se dá lehce zkousnout a může aspoň malinko potěšit okoralé srdce. ()

Roman.Ticka odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tady proběhl casting na herecké obsazení, tak to muselo být takhle. Každý měl ve frontě na čele cedulku s označením, jak zaujat porotu. Debra tam musela mít "Zoufalá zhrzená puťka" a Dermot "Nekonečný proutník" a navíc v místě pod pasem "Neustále v pozoru". Vlastně to ani nemuseli mít napsané, stačí se na oba podívat i jen jedním okem. Pro mě má film nálepku "Jasný propad"! Hrůza. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama