Reklama

Reklama

Jedenáctá hodina

  • USA Eleventh Hour
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1942, 8 min

Obsahy(1)

1942, Yokohama. Každú noc o 23 hodine vyráža Superman na likvidáciu Japonskej zbroje, lode, obrnené autá, mosty, všetko je postupne ničené. Japoncom dochádza trpezlivosť, unesú Lois a začnú sa vyhrážať aj Supermanovi. (T2)

Recenze (9)

T2 

všechny recenze uživatele

V tomto kreslenom Supermanskom diely ide skôr o propagandu proti Japonsku cez 2.svetovú vojnu, škoda. /20%/ ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Propagandou zatížený a dějově velmi slabý díl zastihuje Lois a Clarka uvězněné v Yokohamě (proč, když Superman klidně může utéct?), kde každý den v 11 v noci Superman potápí japonské lodě. Japonci se rozhodnou Lois popravit, pokud Superman svých akcí nezanechá... http://www.archive.org/details/eleventh_hour ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Náhodou, poměrně napínavý díl ze supermanských kraťasů (Superman nosí samozřejmě neprůstřelné a nehořlavé slipy, ne kraťasy :-)). Měl jsem dokonce strach, že by ti Japončíci mohli Lois opravdu popravit :-o. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Superman tentokrát v roli sabotéra ničí japonský přístav Jokohamu. No nevím. Tohle k Supermanovi fakt nejde. Myslím si, že proti šikmookému nepříteli se v animácích dalo bojovat i jinak. Navíc je vidět, že tvůrcům dochází nápady, protože se vrátili opět k tomu starému dvouminutovému ůvodu, který vysvětluje, jak se Superman dostal na zem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Amerika, musela byť na japončikov počas druhej svetovej nasratá teda riadne. Spraviť so Supermana obyčajného sabotéra...predsa len, to nebol jeho šálok kávy. Ale budiž. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Potřebujete zničit nepřátelskou velmoc? Zaměstnejte muže s eskem na hrudi. Špinavou práci zvládne s přehledem za vás. Supermane, další kšeft máš v Afganistánu a Iráku, tak šup tam. ()

Reklama

Reklama