Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv na vrcholu své kariéry, zabývající se vraždami, ještě neví, že se zanedlouho jeho život změní. Stále častěji se objevující bolesti hlavy jsou příznakem vážné nemoci. Tváří v tvář smrti si začíná uvědomovat prázdnotu svého života a rozhodne se pro radikální řešení: záhadný cizinec pro něj zaranžuje vlastní vraždu. Sám si vybral. Za tři dny – neznámé místo, neznámý čas. Všechno jde dle plánu a on se ještě pouští do dalšího případu. Poháněn touhou po jeho objasnění zjišťuje spojitost mezi hledaným vrahem a osobou, která jej má zavraždit. Kdo bude rychlejší, ten vyhrává. Podaří se mu případ vyřešit a tak se zachránit? (Intersonic)

(více)

Recenze (17)

Lynn 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně slabé. Scénář má až příliš mnoho logických děr, stejně tak zpracování. Jeden příklad za všechny : při přestřelce se Emmett a najatý "vrah" navzájem postřelí. To ale nebrání tomu, aby se dál normálmě pohybovali a stihli si toho ještě dost povědět, až pak jeden z nich zemře. Vrcholem této scény je, že ani jeden nějak silně nekrvácí. A to byl začátek celkem slibný... ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Námět se mi líbil, jeho zpracování už méně. Druhá dějová linie - pátrání po vrahovi, mně připadala spíš rušivá, než obohacující. Spíš se měli tvůrci zaměřit pouze na najatého vraha, který měl pomoci ukončit život v bezvýchodné situaci. Je to skvělé téma, které dává spoustu prostoru pro zajímavé zpracování. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Probudit se jednoho dne v dobré náladě a   chvilku poté se dozvědět o smrtelné nemoci   zahýbá s každým. I hlavní postavě tohoto   snímku, který si na sebe vlivem své diagnózy   zaplatí zabijáka. Jenomže pak se dozví, že   šlo o omyl. Diagnóza patřila jinému. Námět   vyvolává dojem, že se bude jednat o slušný   akční snímek, ale bohužel, tomu tak není.   Vyprávění je pomalé s mírnou temnou   atmosférou. Psychologické motivy a krimi   dějová vedlejší linka poukazuje na životní   etudy dotčeného a nic víc. Použitá hudba má   moc uspávat, takže koho nezaujme příběh, je   ztracený. Snímek není natočen špatně, ale   chtělo by to více života do toho umírání. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

VRAŽDA PODĽA PLÁNU+NEĽÚTOSTNÝ SÚBOJ :) Pomerne veľké prekvapenie. Film síce pôsobí televízne, že až, ale mňa celkom pobavil (v tom dobrom zmysle). Pár vecí by sa zišlo lepšie vysvetliť - hlavne Gabriela Byrnea mohli viac využiť. Scott Wolf pomerne dobre zvláda svoju dospelú úlohu a môj obľúbený Tim Roth je skvelý aj keď skoro nič nehovorí. Film má dve dejové línie hlavne preto, aby to vyšlo na celovečernú stopáž, ale časť "Roth vs Wolf" bola pre mňa ako pohladenie :) Takže hľadanie sériového vraha krížené s hľadaním chlapíka, ktorý vás chce zabiť... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel i přes sympatické herecké obsazení se film umě jeví jako podprůměrný thriller se zajímavou zápletkou, nic méně dost nevyužitou. Byrne je solidní a Roth je úžasnej, ale bohužel mě moc nezajámalo co se bude dít. Protože se mi zdálo že se půlku filmu neděje vůbec nic. Režie je sterilní a nevýrazná jako samotný film, prostě zklamání ale ne zas tak velké. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama