Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

dezorz 

všechny recenze uživatele

najviac mozu dobremu filmu poskidt prilisne ocakvania. o Survive Style 5+ sa vsade pisu same pochvaly. je to film naozaj zaujimavy,je v nom par naozaj skvelych a netradicnych napadov, ale to je tak vsetko. skor ako jeden film je to subor niekolkych poviedok, ktore pre reziserovu volbu nevidime kazdu zvlast, ale prepletene spolu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

VŠECHNO SE MĚNÍ... ZÁLEŽÍ TO NA ÚHLU POHLEDU..... /// Manželství je složitý i v Japonsku. Manžel sejme ženu, s čelovkou na čele vykope jámu, dá smuteční cígo a ta svině pohne ,,brvou“. Naštěstí má furt tu lopatu a z lesa je slyšet tupý zvuky.... PODPAŽÍ VRAHŮ PÁCHNOU. Vtipný! Vtipný! V T I P N Ý ! (né můj koment – ten horor!). Úchylný ,,kulisy“ a barvy, ujetej děj. (Zdánlivě) nesouvisející příběhy do kterých skvěle zapadá V.Jones se svým: ,,JAKÝ JE SMYSL VAŠEHO ŽIVOTA?“ Potěší bůjnou představivostí, bláznivýma nápadama. Ježíš, TO JE KRAVINA!!! - čemuž plně odpovídá i soundtrack (líbí???), ve kterým chybí snad jen Ruská hymna. Zajímavější ptákovinu asi dlouho neuvidím. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zabil jsem manželku pánové... co všechno se teď může stát? 2.) Mám rád reklamy. 3.) Já a holky – to nejde k sobě. 4.) Jakých chyb se vyvarovat, když je táta táta a zároveň pták. 5.) Thx za titule ,,fjoe“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Stačilo mi přečíst si obsah a už z něho jsem byl velmi zvědavý, o jakou šílenost se jedná. Pět příběhů totálně na hlavu, které se ve svém závěru spojí dohromady. Zní to lákavě že? To samé audio-vizuál, který tyto bizarnosti naprosto skvěle spojuje a dotváří (asi jedinný hodnotný prvek na filmu). Na druhou stranu, nemůžu si pomoct, ale nějak jsem tomu nepřišel úplně na chuť nebo to nebylo poslepováno tak, aby mě to celou dobu dokázalo až do konce bavit. Spíš naopak, nebylo tu nic, co by mě nakoplo a uvedlo do stavu transu. Místama jsem se párkrát hezky zasmál, ale taky se vám občas stává, že celou dobu něco sledujete a v závěru vám naskočí jen strohé "hm"? Asi nemám takovou slabost pro Japonskou kinematografii nebo to prostě za moc nestálo. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla něco tak ztřeštěně. Že s tím přišli Japonci není překvapení. Některé scény mi trochu připomínaly japonské reality show, které vůbec tvoří kapitolu sami pro sebe (obzvlášť hypnotizér a představy reklam). Nejlepší jsou podlě mě příběhy rodiny, kdy hypnóza z otce udělá slepici a díky nehodě se ho jaksi nepodaří vrátit zpátky a vražedná nebožka a její nebohý manžel. Všechno to bláznivé dovádění spěje k celkem zajímavému finále, které působí směšně stejně jako dojemně. A Vinnie Jones a jeho "What's your function in life?" je onou pomyslnou třešničkou na dortu. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

To teda bylo něco! Rád bych k filmu dotočil ještě jeden příběh, sice o mě, jak dvě hodiny ležím nehybně na gauči, snažím se pochopit smysl tohoto filmu, nudím se a netrpělivě očekávám konec. Můj příběh by byl asi tak stejně zábavný a zajímavý jako celý film. Podstata a poslání filmu je snadno pochopitelné, bohužel naprosto nezáživně podané, tedy až na pár sekvencí s Vinnie Jonesem. Za zmínku stojí zajímavé prostředí, opravdu dobrá kamera a pěkná muzika. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)
  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)

Reklama

Reklama