Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

Love Island (2021) (pořad) 

Ideální show na večer po dni plném práce - Naprosto geniální věc na vypnutí. A co si budeme nalhávat, každému se na TO dobře kouká :D

plakát

Mortal Kombat (2021) 

Ach ne, ne, ne a ne. Prvních 7 minut za 5 hvězd, pak se vše jen propadá do hlubin zapomnění. 3 jen za to, že měl někdo koule natočit R pokračování, jinak spíše za 2. Jako mega fanda mhouřím oči kde to jen jde, ale je to opravdu hořká pachuť skvělého prvního dílu.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Pokračování po druhém dílu? T800 byl ve 2 klaďas a tady se prezentuje jako vrah Johna??? A Skynet je mrtev, místo toho legie, která však sdílí stejný osud a technologie i když o Skynetu nikdo nic neví?? A pak se dozvíme v téhle femine jízdě, že "ONA JE JOHN"??? WTF!!! Tohle je na mě moc! Proč si nenatočí vlastní sérii a nenazvou ji Femalenator z alternativního universa, místo toho musí vykrádat kultovku. Opět humus a recyklát spojený s vykrádačkou toho dobrého, co zbylo ve vzpomínkách fanouška. Jak tohle vymazat z hlavy...dám si raději 10 piv a budu doufat, že se mi, v rámci kocoviny, vymaže tenhle film z hlavy. 1 hvězda za Arnolda, který je jedinou jistotou.

plakát

Captain Marvel (2019) 

A je to tu zas....kulturně-rasová a genderová "politika" vmetená do tváře divákům hledajíc pouhé potěšení z filmu, Marvel prostě jede, ostatně to slíbil. Už mě to trochu unavuje, chci se podívat na pěkný film, což tohle rozhodně není", bez vnucování nějakých ideologií, předsudků apod...boha jeho noha! Jinak děj celkem průměr, efekty sem tam dost na hraně kixu povedenosti, Brie se pěkně směje, a je to velice silná a emancipovaná žena, hmmm....ups...no ale jedno fakt nesnesu, tj. (Spoiler) ustřelit hlavu Arniemu a ještě se pak dozvědět, že jsou Pravdivé lži nejvíce sexistickým filmem 90tek, pardon za to co přijde, opravdu se omlouvám, ale nechte se vyšetřit a jděte už do pr....

plakát

Love, Death & Robots (2019) (seriál) 

Naprostá pecka, wow! Tak mnoho v tak malém balení. Brilantní a nápadité povídky a nádherný visuál. Mnoho povídek by se dalo rozvinout na celo-večerní filmy. Každý z kraťasů této série strčí do kapsy poslední megalomanské velkofilmy.

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Nic než jen politická propaganda. Nuda, šeď a poselství, že vaše dítě nemusí chodit do školy, stačí když si poslechne rap, posprejuje pár budov a umravní tlustého zkrachovalce. Prostě Whole new Marvel...paráda. než tohle, to raději žádného dalšího Spider-Mana. A perlička - ve filmu se objeví věta "mlátím nácky" - tohle patří do filmu pro děti?? Hrozím se, že se mě pak dítě zeptá, tati, kdo je to nácek? Tohle s dětmi řešit nechceš...ach jo...

plakát

Bumblebee (2018) 

Ach ne :( Baye zpátky a tenhle film pouštět jen našim ratolestem. Z oblíbených filmů jako Predator, Transformers, toho co bude následovat od Marvelu atd. se stává noční můra. Zpátky k Bumblebee - akce je taková nijaká, charaktery robotů nic neříkající, parťák hlavní hrdinky...a je to tu opět - závazek Holywoodu...jinak ale hezká nenáročná pohádka, pokud je vám tak 8 let.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Nejlepší díl z celé série. Po předchozích dílech se sestupnou tendencí kvality a zajímavosti perfektní svěží jízda, která nabízí více než jen napodobedinu Stmívání s roboty.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Dva roky jsem otálel...teď jsem konečně sebral odvahu a viděl tenhle skvost....měl jsem čekat déle! Chtěl bych být Terminátor, přesunout se v čase zpět a nakopat zadek jednak tomu, kdo udělal z kultu tuhle příšernost, druhak sobě, že jsem se vůbec koukal. Říkám si proč, proč někdo vezme zažitý příběh a udělá z Johna retardovaného padoucha, Arniemu nechá říkat dědo a podělá co může. Škoda mluvit...2* za Arnieho, jinak odpad.

plakát

Godzilla (2014) 

Osobní názor - naprostá slátanina bez duchaplného děje. Když už si člověk začal vychutnávat nějaký moment, tak střih a šup z bitvy pryč na něco nezáživného a znovu střih....Godzilla ztvárněna jako velký Pika-chu, ochránce lidí, gigantický tvor, který žije dlouho předlouho s lidmi, ale má tak dokonalé maskování, že o něm nikdo neví (evidentně). Už jsem jen čekal kdy začne mluvit a říkat si Optimus-Zilla. Někdo tu píše o odkazu na klasické filmy Made in Japan... v pořádku, neberu, chápu. Pro mne to však nestačí k tomu, abych si film oblíbil a rázem jej viděl jako trhák. A ono převážení a následné úsměvné přenášení jaderné hlavice z místa na místo, jo, tady jsem se smál, takže malé plus :) .... Viva Pacific Rim!