Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amón, padlý anděl ničitel neboli anděl smrti, se po několika tisíciletích probouzí, aby oživil svého syna. Obra, který se má dle proroctví postarat o zánik lidstva... (oficiální text distributora)

Recenze (41)

Oskeruše 

všechny recenze uživatele

Co má společného třináctimetrová mumie a Amón (s vizáží arabského svůdce) s padlými anděly, biblickou Rachel, židovským rabínem nebo americkou pouští? No, Indiana Jones Caspera Van Diena vám to během necelých devadesáti minut téhle podívané rád osvětlí. Já k dost podezřelé legendě, od níž se příběh odvíjí, přihazuji ještě další pojítka – mizerné efekty, sem tam nějakou tu dějovou nelogičnost a pár makových zrníček celkem vtipných hlášek a ne úplně marných nápadů (třeba v souboji s „malými“ mumiemi). Svým způsobem vlastně docela zábavné, i když se celý film dá asi opravdu nejlépe zhodnotit všeříkajícím výrazem „kravina“ (všech kravin, jak konstatovala máma a šla spát). ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Arabsky vyhlížející padlý anděl a jeho syn - třináctimetrová mumie, vyprahlá poušť s ideálními podmínkami pro zachování mumifikovaných, v níž je ale - jak se později dozvíme - zároveň obrovská přehrada s tisíci hektolitry vody a kdybyste náhodou nepostřehli scénu, ve které padá počítačové kamení, upozorní vás na to cedule ,,Pozor, padá kamení". Prostě luxus :D ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Ve druhé polovině stopáže se objeví pár hlášek, které jsou docela originální a vtipné. Pokud si vzpomínám, jejich nástup odstartuje lakonický varovný nápis "Pozor, padají kameny". Jenomže to je asi tak jediný klad, který mě momentálně napadá. Námět je fajn - v podstatě by to vůbec nebyl špatný film ... kdyby se přestal brát vážně a zaměřil se výhradně na komediální prvky. Myslím, že tahle poloha by mu docela seděla - při troše štěstí mohla vzniknout jedna z těch báječných parodií, kde je možné akceptovat i nedokonalé, leč zábavné triky. Nic takového se nestalo - výsledek je sice dosti žalostný, ale zároveň sledovatelný bez jakýchkoli trvalých následků. ()

J.Mayen odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi 30 minut, víc se fakt nedalo a raději jsem si zahrál Residenta Revelation,nevim jestli tak bude komentář hodnotný,ale snímek jsem dal z toho důvodu, že běžel vyjímečně od 20:00 a později by mě ani nenapadlo si film pustit.Proč film vidět? Jednak z důvodu, aby se vaše ratolesti do max 6 let věku mohli pobavit nad touhle snůškou hoven a druhak je tu možnost vidět snad jedny z nejhorších efektů, který mohla vyprodukovat snad stará amiga nebo atárko. O blbym humoru a mlácením pažbou do mumie je snad i zbytečný se rozepisovat. ()

andio odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších ultra zetkovejch filmů, co v poslední době na COOLu dávaj. Nápad docela zajímavej, ale to provedení hrozné.. Scéna, kdy při pádu helikoptéry (v níž letí nějakej Jerry) všichni čuměj a po asi 10 sekundách jeden řekne: "Jerry." mě celkem rozesmála, ale předpokládám, že to nebylo úplně úmyslem scénáristů.. 0/10 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama