Reklama

Reklama

VOD (1)

Partička teenagerů si zachraňuje život v bažinách ve státě Louisiana před psychopatem jménem Mr. Jangles. Ten je posedlý 13 zlými duchy a touží polapit svoje oběti, aby ukojil svoje krvavé choutky. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Campbell 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu ve škole kdysi mluvily jako že je to maso a že je to parádní horor. A že tam hraje Method man(což mi bylo totálně šumák protože ho neposlouchám). No nakonec se z toho vyhoupl naprosto průměrnej nic neříkající průměr se strašně chudým záporákem kterej by v boji se všema známějšíma vrahama propadl. Vůbec ničím mě neohromil. Navíc každýmu teenagerovy jsem přál smrt protože takováhle sebranka je na odstřel. Na filmu oceňuji asi nejvíce kameru která dělaly divy. Stejnak hudbu která navodila celkem pěknou atmosféru která rázem upadla kvůli některým pokusu o vtipy. Digitální hadi nebyly špatný a raději bych viděl je než toho vraha. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tenhle v podstatě už moderní slasher mne docela bavil, až překvapivě. Ono je na něm dobré, že si na nic moc nehraje, nedělůá ze sebe film něco co není ... postavy nejsou nesympatické. Je to hodně akční, pořád se něco děje, dobrá atmosféra a prostředí (lesy, močály apod.). Vraždy nejsou kdo ví co z dnešního pohledu, ale na svoji dobu jsou docela "odvázané" ... Jako je to tak mezi 2 a 3, ale protože sám film se předkládá divákovi jako zábavná jednohubka a nijak neprovokuje, tak tomu dávám 3/5 ... ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo som chcel pôvodne napísať k tomuto filmu je, že sa čudujem, že som ho vôbec dopozeral dokonca. Ale napíšem radšej varovanie, nepozrieť si ho! Horrorová línia bola snáď lepšia v Tom&Jerry, než v tomto odpade, scenár tupo priehľadný, ľakacie scény režisér asi natáčal pod vplyvom morfia, čo ma však veľmi mrzí, lebo po vizuálnej stránke veľmi podarené a aj nápad sa dal oveľa lepšie spracovať, pretože dej som si pamätal ešte dlho potom. 25%. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nápad to neni špatnej,a dostat to do ruky někdo lepší,byla by to pěkná taškařice.Ale tohle se rejžovi mýho oblíbenýho D-toxu vskutku nepovedlo.Opět vřískající teenageři,hodně nezajímavej děj,a to že chtěli dělat voodoo na mrtvym,posedlym démonama,mi přišlo dost trapný.Na konci to pak vypadalo,že ani nevěděj,jak to skončit,ale skončilo to,naštěstí.Tohle asi žadnej kult nebude.40%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Gillespie si udělal před lety "jméno" svižným hororem I Know What You Did Last Summer, pro tentokráte to ale vypadá, že na režisérské křeslo může sednout vážně kdokoliv!! Béčkový hororový výplach, který má k překvapivosti hodně daleko (jediným přínosem je výběr lokací).. Takže nefunkční napětí + hluboké dekolty + jednotvárná akce = zase o pár hloupoučkých teenagerů méně!! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Když Sean (D.J. Cotrona) vyleze z jezera, je mokrý a má na sobě plavky. Když nasedne na motocykl, tak o zhruba 30 sekund později, je celý oblečený a suchý. (ČSFD)
  • Vo videohre a v niektorých verziách scenára bol Ray Sawyer prezývaný ako Mr. Jangles (Pán Štrngajúci). Prezývku dostal kvôli svojim kľúčom, ich štrnganie prezrádzalo, že je na blízku. (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu dúfali, že sa film stane prvou časťou novej série. Z Raya Sawyera sa mal stať po vzoru Michaela Myersa či Jasona Voorheesa ďalší slávny filmový vrah. Ich plány sa však zrútili, keď film v kinách prepadol. Ďalšie pokračovania tak boli rýchlo zrušené. (beso74)

Související novinky

Komiksové jednohubky

Komiksové jednohubky

05.04.2009

Tak, premiéru Wolverina máme za sebou (haha... ehm), další komiksové adaptace jsou před námi. Co náš čeká a koho v nich uvidíme a koho ne? Chris Pine (Kirk v blížícím se Star Treku) potvrdil, že je… (více)

Reklama

Reklama