Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Steve prečo mi to robíš??? Prečo sa dáš na točenie takýchto sračiek??? To čo som videl v Attack Force som vážne nečakal, bolo to otrasné. Režisér Michael Keusch by sa mal zamyslieť nad svojimi režisérskymi schopnosťami a to platí i o kameramanoch a strihačoch. Veď ten film nemá ani hlavu ani pätu. Kamera lieta ako pojašená a obraz je postrihaný akoby ho strihal nejaký nadrogovaný amatér (zrejme si dal trochu tej novej drogy ctx). Celý film sa zameriava na Seagalovu chôdzu a nudné rozhovory. Všetky akčné scény sú smiešne a trápne Steven sa bije akoby ani nepoznal aikido, taký slabý ešte hádam nebol (veď tie bojové scény vyzerajú akoby sa Steven bál). Nikdy v živote som nemyslel, že môj obľúbený Seagal natočí niečo tak zlé. No musím povedať, že najväčšiu vinu na tom, že to dopadlo tak biedne, má celý filmový štáb a nielen Seagal. Jediné čo sa mi na filme páčilo boli pekné efekty meniacej sa očnej rohovky pod vplyvom drogy ctx, jeden vydarený výbuch a to, že Seagal aspoň nezabudol správne držať zbrane (s brokovnicou ide ako ozajstný veliteľ komanda, aj keď ani nevystrelil). Iné pozitíva sa tu skutočne nájsť nedajú. To, že som dal ** je len za spomenuté veci a za obľúbeného Steveho. PS: Stále verím, že Steven Seagal ešte príde s nejakým skvelým comebackom a ak náhodou nie, tak nič horšie nemohlo akčný film postihnúť. Steve držím ti palce. Schop sa veď si majster. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Příběh tohohle filmu je zábavnej. Začne se natáčet akční sci-fi o emzácích a skončí to jako akční kravina, kde není po mimozemských civilizacích ani stopy. To vše na přání producentů, kteří četli scénář a verzi o emzácích schválili a dali do výroby. Ale pak se asi rozmysleli, či co. Seagal se jim na to vysral a nenatočil svý postsynchrony. A tak celej film nedává smysl a ty chybící postsynchrony dodělal nějakej ochotník z lokálního divadla odněkud z Texasu, či co. Ty vole, tak tohle jde jen v Hollywoodu. ()

Reklama

Allegro.g. 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal zatím ještě alespoň chodí. Jsem zvědavý, jak budou zobrazovat jeho neporazitelnost až ho budou tlačit na vozíčku. Souboje točené stylem "tak Stevene, teď se chytni kamery, začni lomcovat rukama a pokus se přitom neuškrtit o vlastní tlustým krk" jsou legrační. Je to tak totálně o ničem, že jako pozadí k luštění křížovek si to * zaslouží. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak další zářez do rakve. Seagal už dávno není tím kým býval a věk (potažmo v jeho případě váha) se nedají zastavit. Pořád patří mezi moje největší oblíbence, jenže to jen díky svým starým filmům. Z jeho novější tvorby je mi místy až na blití a pro jeho dobro bych mu radil, ať to raději zabalí dokud je ještě čas. Ty zpomalené scény byli opravdu chytrým tahem, jak zamaskovat nemohoucnost hlavního hrdiny, který už nestačí pobrat dech po jedné otočce. Máchat rukama ovšem ještě umí a sem tam přidá i nějakou tu hlášku, které se dá i zasmát. Asi nejvíc z celého filmu se mi líbil výběr ženských. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

No teda...čím je Seagal tlustší a starší, tím větší sračky točí...navíc je zajímavé, jak se to snaží uměle vykompenzovat tím, že kolem sebe má jen samá herecká polena. No dobře, asi vyžral skoro celý rozpočet filmu :) Ostatní herci jsou tu stejně jen do počtu a taky proto, aby mohli umřít (něco jako vývoj postav tu není radno hledat). Steven si v každé scéně dme břuch a trousí tvrďácké hlášky...whatever. Co mě ovšem hodně štvalo.....no jednoznačně to "bílé blikání" v závěrečných "akčních" scénách....dělalo se mi opravdu nevolno a zvažoval jsem žalobu za ublížení na zdraví....ale pak jsem si řekl, že Keusch by mi maximálně vysolil dvě kila na dřevo...tak jsem se na to vysral. Ta jedna hvězdička je za dvě skvělá auta, která Steven osedlal (Hummer H2 a Lincoln Navigator...aspoň v něčem má dobrý vkus) a za krev (když má stříkat...tak stříká...ta krev). Pan Seagal by měl místo hraní v každém béčku (teď tu máme akční scifárnu...příště to bude erotický thriller...NO WAY!) raději drapnou kytaru a zpívat country songy (slyšel jsem, že tam mu to alespoň žerou staří honáci a babičky typu lady Sue). Na tohle se fakt nedalo dívat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Pracovný názov filmu bol Harvester. (Seag)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Při závěrečné scéně, kdy se Seagal pere s tou pěkně nazlobenou kočičkou na ostří nože, si povšimněte, že jí řízne přes pravé prso (hrudník) a hned v další sekvenci je to samé, ale na levé straně! Takto je to ještě jednou zopakované o chvíli později v dalším záběru (vypadá to jako by stála naproti zrcadlu, potíž je v tom, že tam žádné není!). (Rodriguez)

Reklama

Reklama