Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen je zajímavý komik... chvílemi je velmi vtipný a jindy naopak velmi trapný, a dle toho také vypadají filmy v kterých hraje. Bylo zde množství vtipných scének (například pomalu veškeré scény s místním šerifem, tisknutí ve střežené místnosti, alarm na člunu, atd..), ale také obrovské množství trapnosti... Průměrné 3z5 ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Tak je jasné, že na Bláznivé střely, tohle prostě nemá - asi ani nemá cenu to nějak srovnávat, bylo by to jen na škodu věci. Každopádně parodie to je fakt solidní - zvlášť scény z Uprchlíka jsou povedené a Leslie Nielsen (v té době už co by 70-ti letý děda) si milovníka houslí a krásných žen zahrál taky slušně a pobavit pobaví:-) "Můj milý jednooký, jednonohý, jednoruký...":-) ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielson opět nezklamal! Celou dobu jsem měla neustálej úsměv na rtech, který střídaly výbuchy smíchu..obzvlášť brutální byla scénka s kradením auta, jenž začalo hrát, skákat...to byla síla:-D Líbilo se mi, že většina vtípků byla směrovaných na Uprchlíka - ten jsem viděla celkem nedávno, a tak jsem si správně většinu pasáží spojila, a to lepší zábava to byla:-) Nemusíte se bát, že se naskytne hlucháá chvilka, vtipných gagů je tu opravdu hromada ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Uprchlík" patří k mým oblíbeným filmům a tak jsem byla zvědavá, jak mě osloví parodie. A hovno, hovno, zlatá rybko: narážky na jednotlivé scény jsem sice bez problémů poznávala, ale nerozesmály mě zdaleka tolik, jak jsem doufala. Pár uchechtnutí ze mě našlo cestu ven, ovšem mnohem méně často, než by bylo žádoucí. Možná jsou na mě dvě nielsenovky v jednom týdnu prostě moc. 49% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Poslední zlatý výstřel jedné velké éry skvělých filmových parodií. Dějová osa vtipně reflektující Uprchlíka funguje doplněna o bezpočet dalších odkazů bravurně, fórů je na tak krátký časový rozsah neskutečné množství a hlavně, většinu z nich lze považovat za výborné až geniální (záleží samozřejmě hodně na tom, jak dobře znáte či neznáte filmy, na které se právě odkazuje). Romantická linie sice postrádá šmrnc a nápad, ale chvilky bezpředmětného žvatlání zase bohatě vynahrazuje jednak stoprocentně účinný výkon Leslieho Nielsena, a také dokonalý Richard Crenna, který si v roli Tommy Lee Jonese krade pro sebe každou scénu, v níž se objeví. Sobecky zastávám názor, že koho Utopenec svým obsahem nepobaví, ten má coby filmový fanoušek ještě na čem pracovat :-) 85% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)
  • Tvůrci umístili pár gagů i do závěrečných titulků. Můžete si tam tak například přečíst Lottery Numbers (čísla ve sportce), Menu of the Day (jídlo dne), "Interns We Had Sex With" (asistentky, se kterými jsme spali), "Things That Were Stolen" (věci, které byly ukradeny), "People In Crew Who Smuggled Cuban Cigars Out Of Canada" (lidé ze štábu, kteří pašovali z Kanady kubánské doutníky) nebo "People Nobody Cares About" (lidé, na kterých nikomu nezáleží), kde jsou titulky záměrně urychleny. Celé titulky končí hláškou "Movie's Done". (becki_tu)

Reklama

Reklama