Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebecca je krásná a přitažlivá dívka, kreré zdánlivě nic neschází. Jenže ona právě přistihla svého přítele Richarda s jinou, a tak je rozhodnuta pomstít se mu! Rychle schání kluka na "jednu noc" , aby v Richardovi vzbudila žárlivost... Její hledání se promění v bláznivou cestu, na které rozhodně nebude nouze o vtipné situace, a během níž objeví i opravdovou lásku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Hvězdička jen za to že jsem vydržel u této blbosti usínat a furt čekal, že to bude lepší. Bohužel nebylo! Místama spíše jako parodie, viz nejšílenější scéna, kdy chodí Rebecca po obchodáků a všude jí tečou krámy a zakrvácí celej obchodák! Co se musí nechat je že Mcarthy je fakt kost a střihla si tu fakt sexy roli a ukázala i celej vršek! Carmen Electra jako drsná hoperka nic extra neukázala a jedna z mála rolí, kde neukazuje spíše svou krásu a vnady.. ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Kriste pane jak na něco takového můžou uvolnit peníze. Scéna s menstruací je opravdu otřesná až se mi zvedal žaludek. Tenhle film by radši měli honem rychle smazat. No co taky chce už je to , že tam hraje blondýnka s kozama div si nevyrazí zuby napovídá o velice levném a směšném humoru, což taky je. Hrůůza ()

Reklama

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy Vás Budha osvítí. Ke mně nakráčel, když jsem se válela ve spokojené THC realitě a bodře mi pravil - ,,Linh, tenhle film bude neskutečná píčovina, vyser se na to a jen dej ODPAD. Ušetříš si 90 minut života v bolestech." Budha měl pravdu !! Jenže já kráva chytila záchvat debility od hlavní hrdinky filmu a tak jsem si romantickou komedii, (čti naprostou sračku) 100% blond, pustila. Rebecca je možná krásná a přitažlivá dívka, jak tvrdí ofiko text distributora, ale jedna věc jí shází zcela určitě. MOZEK. Mít každé lidské stvoření v hlavě takhle dokonale nasráno, tak zombíci pochcípaj hlady. Že nemá mozek bych jí ještě odpustila, jelikož vypadá šukézně, ale bohužel má pusu a umí mluvit. A to už odpustit nejde. Byla jsem tak nucena poslouchat kýbl hoven, co chrlila během filmu a když k tomu připočtu její gesta a chování, tak jsem dostala nutkavou touhu umlátit jí lopatou, narvat meloun do prdele nebo jí prostě chytnout za stydké pysky a tu píču jí přetáhnout přes hlavu. Naprosto jsem nechápala jejího kámoše, který po ní toužil, protože milovat bytost s Kví Kvé zdrclého tvarohu nejde ani, když ona bytost má krásný trojky a mrdózní tělo. Radši bych celej večer sahala na okouna nebo se bavila s retardovaným kouzelníkem, než s touhle krávou trávila pět minut v jedné místnosti. Jenže jsem pitcha, takže jsem si jí nakvartýrovala na hodinu a půl do ložnice, než naskočily titulky a konečně Rebeccu poslaly do prdele. Pak jsem konečně osaměla, schoulila se do klubíčka a, cucajíc si palec, začala hystericky brečet. Modelky na zabití mají v 300 nejhorších těžkou konkurenci. ()

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu špatnej film, kterému dopomáhá i českej překlad názvu filmu. Už chápu ítězství ve Zlaté malině a je zasoužený, protože tento film je opravdu špatnej, měl jsem u něj nutkání to každých 5 minut vypnout, ale přiznávám, že jsem to vydržel do konce snad jen kvůli těm hezkejm herečkám, které jsou opravdu jen hezké, hrát neuměj a chovají se jako.....Ne opravdu špatnej film se špatnou režií, scénářem, herci, a .....prostě vším. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film co jsem kdy viděla. Zobrazuje všechno co nejvíc nenávidím - de*ilní nány, hloupé dialogy, příšerné dabéry, nejhorší herce na planetě(ještě mi tam chybí madam Michelle Williams, Keira Knightley a Halle Berry-a většina české herecké scény), nejtrapnější scénář, rádoby "vtipný" humor, snaha o spontánní situace, které jsou očividně nepovedené...Z nepochopitelných důvodů siliconová Jenny McCarthy, která je doslova určena do filmů kategorie Zet neustále piští a mluví se zrcadlem. Oblíbené klišé kdy nejlepší kamarád Finčom*d miluje tajně svou kámošku a neumí jí to říct, protože jí pořád kouká na ty hnusné silicony. "Kouzelník", kterému z p**ele vytahuje policistka při tělesné kontrole kilometr jakési šály..Neznám větší ponížení než se dívat na tohle a co mě velmi zaráží je, že někdo tomuto dá 2* ale je to asi věc vkusu a názoru... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objevila slavná kanadská punková skupina Sum 41. (Stanley619)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Jenny McCarthy (Rebecca), Kam Heskin (Carrie), Victor Webster (Richard) a Lochlyn Munro (Kevin) si zahrali aj v seriáli Čarodejnice (1998), nie však v rovnakých epizódach. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama