foto

Carmen Electra

  • nar. 20.4.1972 (44 let)
    Sharonville, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Carmen se narodila v malém městečku White Oak v Ohiu. Pravým jménem se jmenuje Tara Leigh Patrick. V 9 letech byla vybrána pro studium na speciální škole pro tvůrčí a herecká umění "School of Creative and Performing Arts". Na této škole měla hodiny zpěvu a jako teenager tancovala v muzikálech a vytvářela své vlastní choreografie pro školní divadelní soubor. Jejím prvním velký úspěchem bylo získání nahrávací smlouvy v Los Angeles roku 1987, to jí bylo zrovna 15 let.

Pak se přestěhovala do Minneapolis, kde žila její vlastní a nevlastní sestra. Začala si zde vydělávat peníze jako modelka v některých obchodních domech. V roce 1991 se Carmen přestěhovala do Los Angeles v Kalifornii, kde se seznámila se zpěvákem Princem, který jí pomohl změnit jméno na Carmen Electra. V roce 1992 po všech setkáních a zkoušeních s Princem, podepsala smlouvu s jeho společností "Paisley Park Records label". Princ s ní začal spolupracovat, jelikož se mu zdála jako bohyně. Dostal ji do různých reklam, do časopisu Rolling Slone a na MTV.

Po dlouhém trápení Carmen vydala svoji první desku, ale byl to propadák. Videoklip k singlu "Go-Go Dancer" byl zřídka pouštěn na MTV a když se v červnu 1992 objevil singl "12", její smlouva šla přímo do koše. Carmen byla ukázková hvězdička, která rychle vyroste a zase velmi rychle spadne. Její jméno Carmen, už po roce nikdo neznal.

V roce 1995 Carmen zapracovala sama na sobě a začala vystupovat v "Nickelodeon show ALL THAT". V březnu 1996 Carmen pózovala nahá pro Playboy a natočila pro něj i video " PLAYBOY CHEERLEADERS ". Kromě toho byla v MTVshow - Loveline. 4. října 1996 Lisa Berger (programová víceprezidentka MTV) oznámila, že Carmen Electra vystřídá Jenny McCarthy v MTV show - "SINGLED OUT". Smlouvu dostala na 65 dílů. Carmen perfektně pasovala pro tento pořad, takovou osobnost show MTV potřebovala. Byla talentovaná, sexy, elegantní a vítaný přírůstek pro MTV.

V lednu 1997 New York Daily News oznámil, že Carmen jde nahradit Pamelu Lee Andersonovou v seriálu Pobřežní hlídka "Baywatch". Carmen se občas také objevila v seriálu "Baywatch Nights". V dubnu 1997 získala smlouvu na 4 roky na místo Pamely Anderson. Objevila se také v komické knize, kde se stala národním mluvčím Budweiseru a získala malou roli v "Dust & Stardust" (Prach a hvězdný prach). Film byl o Hollywoodu.

Ve filmovém průmyslu výrazněji zazářila významnou rolí v komedii Sexuální praktiky pozemšťanů "The Mating Habits of the Earthbound Human" (1999). Komedie, kde neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny, už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami, až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. O rok později se objevila v komediálním hororu Scary Movie - Děsnej biják "Scary Movie" (2000). Komedie, která kopíruje hororový film Vřískot a parodicky cituje z celé řady dalších známých hororových scén. O další rok později si zahraje menší roli ve filmu Skousni to! "Get Over It" (2001). V současnosti žije Carmen Electra v Los Angeles.

Lucie "Mirona" Knoblochová

Herecká filmografie

2015 Book of Fire
Chocolate City
Party Pieces
2014 Lap Dance
2013 Birthday Boys, The (TV seriál)
2012 Útok dvojhlavého žraloka
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Mardi Gras: Jarní prázdniny
Zajatci předměstí (TV seriál)
2010 Back Nine (TV film)
Spin Crowd, The (TV seriál)
2009 Oy Vey! My Son Is Gay!!
2008 Disaster Movie
Pohádky na dobrou noc
Tohle je Sparta!
90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Chci to!
Milionové Vánoce
Superlhář
Velkej biják
2006 Děsnej doják
Hledáme Ydol
Pikantní salsa
Scary Movie 4
Trhni si!
2005 Americký táta (TV seriál)
Dvanáct do tuctu 2
Hra na svádění (TV film)
Malý pasák
Searching for Bobby D
Stacked (TV seriál)
100% blond
2004 Dr. House (TV seriál)
Hvězdné hádky (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Kalifornské léto (TV seriál)
Max Havoc: Dračí kletba
Method & Red (TV seriál)
Ostrov příšer (TV film)
Starsky & Hutch
30 Days Until I'm Famous (TV film)
2003 Eve (TV seriál)
Holky z lepší společnosti
Hope & Faith (TV seriál)
Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
Sol Goode
Šílený rande
2002 Doggy Fizzle Televizzle (TV seriál)
Greetings from Tucson (TV seriál)
Livin' Large (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Naked Movie
Na konci sil
Rent Control (TV film)
Secrets of Superstar Fitness (TV seriál)
2001 Holka jako lusk
Parfém
2000 BattleBots (TV seriál)
Great White Dope, The
Scary Movie: Děsnej biják
Won-G
1999 Cheerleaders
Christmas in Malibu (TV film)
Sexuální praktiky pozemšťanů
Vacanze di Natale 2000
1998 Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
Hyperion Bay (TV seriál)
Chosen One: Legend of the Raven, The
Starstruck
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Vítejte v Hollywoodu
1997 American Vampire Story, An
Good Burger
Komando (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Loveline (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Erotic Confessions (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)

Dokumentární

2009 Finding Sandler
2004 Starsky & Hutch: A Last Look
2002 Výstřih (TV film)
1999 Celebrities
Hollywood: Wild in the Streets
Modern Talking 1998/1999
1997 Playboy: Cheerleaders
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 In Bed with Joan (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2007 Backstage: Hollywood Fashion (TV pořad)
Britain's Got More Talent (TV pořad)
Británie má talent (TV pořad)
Dame Edna Treatment, The (TV pořad)
2006 Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2005 Merry F#%$in' Christmas (TV pořad)
2005 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
2004 Dancestar USA 2004 (TV pořad)
Fashion News Live (TV pořad)
On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
Tony Danza Show, The (TV pořad)
2003 Dance Fever (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
New Tom Green Show, The (TV pořad)
Osbourne Family Christmas Special, The (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2002 (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
The Andy Dick Show (TV pořad)
2000 Teen Choice Awards 2000, The (TV pořad)
1999 Banned in America: The World's Sexiest Commercials 2 (TV pořad)
The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
Total Request Live (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
Sin City Spectacular (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
Singled Out (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)
Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

2000 Bloodhound Gang: The Inevitable Return of the Great White Dope (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace