Reklama

Reklama

Museum

Trailer 1

Začne se odehrávat série groteskních vražd a to vždy za deště. Detektiv Sawamura Hisaši je na případ dosazen a jeho úkol není nic jiného než vraha dopadnout. Už v minulosti měl Sawamura při řešení případů dobrý úsudek a vrahy dopadl, ale tentokrát si brzy uvědomuje hroznou skutečnost: vrah si dal za cíl dostat jeho ženu a syna. Začíná hra s časem i vrahem. Nemluvě o tom, že podezřelým je muž v masce žáby. (Zíza)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (12)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Policie stojí před sériovým vrahem, co své oběti vraždí bizarním způsobem. Už to samo o sobě mě dost lákalo, navíc v tom hraje hlavní roli Oguri Šun, tak jsem si říkala, že to bude paráda. Navíc ukázky slibovaly napětí, tajemno a zajímavou atmosféru. Nakonec film hodně ztroskotal na nevyváženosti. Jako by to vždycky šlo nahoru; dobrý, dobrý, ale pak zničehonic to přešlo do „nah“ a zábavnost, zajímavost zprudka klesla. Ogurín se tu hezky všude možně vyválel, krev z něj tekla, jak se dalo, žáby jsou taky dobrý, mrtvoly vskutku bizarní, ale v podstatě kromě deště si z toho moc neodnáším. Nakonec z toho byla jen deštivá průměrná krimi. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na Japonsko slušná záležitost. Jedná se o detektivku, která jde po stopách Se7en o sériovém vrahovi s maskou žáby. Líbí se mi důvod proč nosí zrovna masku žáby a také proč si vybírá jednotlivé oběti, vše má nějaký logický důvod, což mi přišlo super. Samotné provedení vražd ukázáno sice není, spíš jejich "vyvrcholení" přesto poměrně bizzárně ukázáno. Mínusem jest delší stopáž, ale k nějaké výrazné nudě jsem se nedostavil. Slušné a taky moc hezky natočeno, což je na Japonce nezvyklé. 65% ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Detektív z Tokia čelí prípadu viacerých vrážd prevedených extrémne brutálnym spôsobom. Pri každej z nich bol na mieste ponechaný odkaz s popisom trestu, ktorý bol na tejto osobe vykonaný. Začína byť jasné, že ide o prípad bezcitného psychopatického vraha, ktorý sa pred ničím nezastaví. - Prvá polovica s vraždami a vyšetrovacou líniou je takmer dokonalá a buduje napätie na každom kroku. V druhej polovici sa všetko rozpadá a stáva sa z toho akýsi emocionálny kolotoč, ktorý je plný uvrieskaných a uplakaných scén, ktoré dojem len kazia. Vrah si do tohto momentu držal okolo seba silné mystérium a netušil som, kto by ním mohol byť. S jeho odhalením tvorcovia pracovali dosť slabo a preto z toho, čo na začiatku vyzeralo ako velmi nádejný mix hororu a thrilleru, vznikol len snímok vhodný tak maximálne na dlhý zimný večer. + herec z Terra Formars + herec z Puzzle + herec z Parasyte Part 1 a Parasyte Part 2 ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Zajímavá krimináka, na kterou jsem se dlouho těšil. Natočil ji totiž režisér Rurôni Kenshina, všechny tři díly se mi hodně líbily. Ale tady se již režisér zhoršil. Největší problém mi přišla dlouhá stopáž, místy jsem se nudil, přišlo mi to nezáživné. Hlavně škoda toho roztahovaného závěru, kdyby se zkrátil o 3/4, tak by to bylo úplně boží. Ale naopak byl skvělý záporák a akce byla pěkně natočená, když už teda nějaká byla. Příběh zajímavý a naštěstí postrádal klišé, všechno tady dávalo smysl. Takže ve výsledku, dobře se na to dívá, ale nic převratného. A v titulcích hrálo moje oblíbené One Ok Rock :) Škoda, že jen v těch titulcích... ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Do poloviny filmu si říkáte kdo to může být, kdo je ten sériový vrah a kam to všechno dospěje. Jenže přesně po první polovině filmu to sejde úplně de*ilně z kopce. Proč nenapsat do scénáře a neudělat z vraha zničeho nic psychopatického magora, který se skoro udělá nad tím, když někdo prožívá emoce, je nešťastný a celý bez sebe... Od té doby, co se detektiv dostal do domu zmíněného psychopata, začíná spíš traumatický zážitek, který se snaží prožívat detektiv. Trošku to hraje na nervy, obvykle tyhle zoufalce dělají z uřvaných ženských..no škoda. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama