Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

takytabornik 

všechny recenze uživatele

Když jsem zahlédl tento seriál poprvé, říkal jsem si, co je to za nemožnou animaci. Nedávno jsem však již "Pipině" děkoval, že jsme přestáli celou cestu do Chorvatska bez křiku. A jelikož již znám většinu dílů nazpaměť, musím uznat, že seriál je velmi propracovaný. Pro mne jsou to Simpsonovi pro nejmenší! Doporučuji mrknout na stránky: http://www.peppapig.com/ ()

Gooran 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě je potřeba si uvědomit, pro koho je seriál určen. Pohlížet na něj a hodnotit ho z pohledu dospěláka nesignalizuje ani tak "hloupočkost" seriálu, jako spíš hodnotícího. :) Pro děti ideální, nenásilné, naopak nenápadně vštěpující to správné z lidské osobnosti (nestydět se poděkovat, podělit se, popřát, neubližovat atd.) Pro dceru momentálně TOP pořad, ve třech letech si díky němu i výrazně zlepšila výslovnost, protože neustále sází dialogy a v mnoha případech a situacích to je neskutečně vtipné. A tak zatímco dospěláci sází v příhodné momenty "Komu tím asi prospěje, co? Druhé straně?!" a podobně, tak dcera valí něco o tatínkovu velkém bříšku, byť jsem hubenej jak lunt, nebo o tom, že bez holínek se v kalužích neskáče. :) Kolikrát nám to ulehčilo cestu do školky, :-D ()

Reklama

krasohled 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý serial určen pro malé děti, předškolního věku ..už od 2 let- kdy sice vůbec není vhodné aby dítě čumělo na bednu ale když letíte letadlem nebo delší jízdu v autě , musíte střídat aktivity po 20 minutách ..nebo musíte udržet dítě nemocné v posteli, tak přijde vhod.... dítě zabaví- nic mu tam " neproblyskuje " v obrazovce, farby jsou základní, akce ve správnem tempu.. z komentářů, co zde píši blbečci i snaživí tatínci -je jasně vidět že o dětské vývojové psychologii nemají páru.. V Peppě jsou všechny běžné situace ze života- třeba návšteva zubaře, nemoc a muset ležet v postýlce, nový spolužák- maminky ho za tu pomoc milují a trochu skrytý anglický humor. Moje už né miminko nebavilo ve 2 letech nic jiného - Krteček a Bob a Bobek vydrželi půl minuty- nic ji to neříkalo, Peppa byl náš první film a smála se, ve 2,5 letech jsme se "hadali" protože ji nechtěla vypnout... ve 3 letech ji ve školce pustili autíčka s "sofistikovaným akčním " příbehem -který ji naučil větu " Ty si hloupý.." a vykřikovla ji po ulici. 100% ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál, který by neměli hodnotit dospělí diváci, ale jen děti, pro které je určen. Mně připadala zvláštní plochá a jednoduchá grafika řekněme nelíbivá, ale moje vnučky jsou nadšeny. Je to veselé, vtipné a v době nemoci to funguje jako neocenitelná pomůcka, jak udržet děti v posteli a ještě je přitom vychovávat, protože Peppu poslechnou spíš než moje příkazy. V tomto případě hodnotím za celou rodinu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vítejte v rodince prasat. Jejich otec je neschopný mamlas, který nemá tušení, co je to hřebík a jak se zatlouká. Jejich matka jako jediná dělá užitečnou práci a aspoň se motá kolem plotny a nakupuje haldy hadrů. Jejich dcera-Peppa, která je i hlavní hrdinkou tohoto debilního pořadu, neustále rozumuje, a říká jak by se co mělo udělat a co a jak by se mělo koupit (jako její matka). Její bratr se často ukazuje jako uřvaný retard. Má velký zájem o dinosaury a nejraději si na ně i hraje. Někdy i vyběhne ven a předvádí se: na hřišti, ve škole, v jeslích... No a tohle vás čeká v jednom díle tohoto debilního pořadu. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)
  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama