Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (28)

plakát

Ztracen ve vesmíru (2011) 

Na studentský film dobrý, ale jestli ne... Dost mně vadila umělá gravitace na ISS nebo kanady ke skafandru.. Celkem nuda, možná škoda hodiny a půl.

plakát

Signál (2012) 

Velmi zajímavý námět, který zůstal možná trochu nevyužitý. Hlavní hit v závěrečných titulkách mně moc neseděl k závěru filmu. Nightwork s Vojtou Dykem se mohli také autorsky více podílet, příležitost zde určitě byla. Jinak však svěží a vtipná komedie.

plakát

127 hodin (2010) 

Hanks měl svého Wilsona, Franco má svoji Staminu, která je daleko zábavnější a jejíž baterky vydrží zatraceně dlouho, skoro celý film. No a když dojdou, nezbývá nic jiného než si uříznout konečně tu ruku (v kině na to všichni čekáme, ale pak se na to nikdo nedívá !?) a můžeme jít všichni domů. Úžasné!

plakát

Černá labuť (2010) 

Na balet chodím kupodivu pravidelně, ale dívat se na bláznivou a nudnou baletku Natalie Portman již nikdy raději nebudu...

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Normální dokumentární film, který v TOPce nemá co dělat!? Českým příznivcům doporučuji si předplatit Discovery HD nebo jiný podobný kanál. Kdepak jsou Koyaanisqatsi & Baraka v žebříčku ČSFD a kde v IMDb?

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Ano! první 3D které filmu trochu pomohlo, designovo-vizuální show s velmi padnoucí hudbou. Dějově to trochu skřípe a některé scény (večerní hostina á la 2001: Vesmírná odysea) jsem nějak neskousl. Takže hodnotím 3,5* - zaokrouhluji na 4*. Doporučuji nejdříve zhlédnout Trona 82.

plakát

Tron (1982) 

Již někdy v roce 85 nad stránkami německého katalogu jsem si říkal, že bych tento „první počítačový“ film chtěl vidět. Dokopal jsem se k tomu až po koupi lístků na jeho pokračování. Čekal jsem nedívatelnou počítačovou vykopávku, místo toho však WOW! 28 let není skoro znát, navíc dějově zajímavý příběh. A tak se bojím, že Tron Legacy bude pouze slabý odvar. Snad ho zachrání 3D!?

plakát

Kick-Ass (2010) 

S lehkým despektem vlivem vysokého hodnocení a s informací, že je to o nějakým zeleným ninjovi, jsem zhlédl tento film. Komiksy nemám příliš v lásce, ale tento nekomiksový komiks (později jsem zjistil, že je to komiksový nekomiks) aspiruje na film roku! Film obsahuje všechny potřebné ingredience, které jsou namíchány ve správném poměru a v potřebné kvalitě. A jako správný 5* film, musí mít i super muziku, která se zde obzvláště vyvedla. A to buď jako soundtrack jednotlivých písniček nebo později vyšlý soundtrack scénické hudby.

plakát

Prasátko Peppa (2004) (seriál) 

Když jsem zahlédl tento seriál poprvé, říkal jsem si, co je to za nemožnou animaci. Nedávno jsem však již "Pipině" děkoval, že jsme přestáli celou cestu do Chorvatska bez křiku. A jelikož již znám většinu dílů nazpaměť, musím uznat, že seriál je velmi propracovaný. Pro mne jsou to Simpsonovi pro nejmenší! Doporučuji mrknout na stránky: http://www.peppapig.com/

plakát

Počátek (2010) 

Uprostřed filmu jsem se málem dostal do 4 levelu, ale nakonec jsem to ustál a neusnul. Zvláště vysvětlování jednotlivých kroků spáčů, bylo trochu krkolomné (asi jako toto slovo) a měl jsem chuť v jednu chvíli hodit před plátno bílí ručník... Dobrá hudba, skvělý závěr, zajímavé téma, výborné triky však nakonec pomohly ke čtyřem hvězdičkám. PS: V rámci šetření výrobních nákladů filmu doporučuji panu Nolanovi příští film aplikovat divákům přímo do jejich snů!