Reklama

Reklama

Mario Banana II

Krátkometrážní / Experimentální
USA, 1964, 4 min

Režie:

Andy Warhol

Scénář:

Andy Warhol

Kamera:

Andy Warhol

Hrají:

Mario Montez

Obsahy(1)

Jeden z klasických experimentů slavného popartisty Andyho Warhola. Jedná se o statický snímek, ve kterém transvestita Mario Montez jí banán, což připomíná felaci. Film vznikl i v barevném provedení jako MARIO BANANA I. (zdeny99)

Recenze (6)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Najdlhšie 4 minúty v mojom živote. Komentnúť a nespojlerovať sa asi dá tažko. Omnoho lepšie, ako farebná verzia, pretože tu je toho menej vidieť. ()

Reklama

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tu máme transvestitu olizujícího banán ještě jednou, tentokrát v černobílém provedení. Opět ta samá experimentální sračka s nulovým obsahem, nicméně ta černobílost to dělala o kapku snesitelnější. I tak v tom ale žádné umění nevidím. Prostě další krátkometrážní sračka. Nic víc. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

A sakra. Mario Montez zjedol banán farebne a tak Warhola napadla úžasná myšlienka: urobím to čiernobielo! Úroveň zhodná s prvým dielom - limitne sa blížiaca nule. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Dlho ocakavane pokracovanie zratia banana v podani transvestita Maria,ktory zmenil moj zivot. Sracka ako prvy diel,ale tento krat som sa uc neubranil smiechu,tak aspon ta jedna *. Taketo umenie proste nechapem... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama