Reklama

Reklama

House of the Damned

všechny plakáty

Obsahy(1)

Will (Greg Evigan) a Maura (Alexandra Paul) se rozhodnou přijet s dcerou do Irska a žít na panství Mauřiných předků. Podivné události v okolí domu však brzy přivedou místního kněze k přiznání, že Mauřini předkové praktikovali černou magii. (JasonCZ)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi byla chyba očekávat od tohoto filmu více. Nicméně mám ale slabost pro duchařiny z 90 let, tak jsem se těšil, navíc hodnocení se pohybovalo kolem 65%. Rodina se nastěhuje do baráku kde straší, atmosféra nebyla nejhorší ale byla utopená nudou. Jelikož se jedná pouze o TV film takže na krvi bylo ušetřeno a na efektech jak bysmet. Efekt ducha(monstra) byly strašné. Občasné strašení ale potěšilo a duch dělal docelo zlo. ale herci to totálně pokurvily když tam byl ten sidekick či co to bylo tak se člověk jen směje. Ale i tak nemůžu čict že jsem znechucen, je to jen béčkový film z 90 let na který se zapomělo a tak to taky zůstane. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, no celkom slušná duchárinka. Manželský párik s malou dcérou sa nasťahuje do prekliateho domu, a začne sa tradičné postrašeníčko s poletujúcimi predmetmi, jedným nasratým duchom, kostlivcom ukrytým v múroch..., no a keďže nepomôže ani pán farár a manželku posadne duch, musí všetko riešiť hlava rodiny. Pekná atmosféra, sympatické postavy, slušná hudba. Aj keď je pravda, že kostolné zbory nemusím, do hororov to celkom sekne, navyše v starinkách bola takáto hudba vždy obľúbená, takže beriem. Ale je to riadne klišé a všetko plynie presne podľa očakávania, bez šance na nejaké prekvapenie alebo zvrat. Takže čistý priemer. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Hodně neznámý film,který jsem našel ve sbírce a jsem tomu i rád,jelikož až tak zlé to není a je to devadesátková duchařina jak vyšitá. ()

Reklama

Reklama