foto

Alexandra Paul

  • nar. 29.7.1963 (55 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tato americká herečka se narodila 29. července 1963 v New Yorku. Má dva sourozence, sestru Caroline a bratra Jonathana. Když byly Alexandře dva roky, rodina se na nějakou dobu přestěhovala do Paříže. Alexandra vystudovala Groton School ve státě Massachusetts. Nacházel se zde také dramatický kroužek, do kterého se Alexandra, která toužila po herecké kariéře, okamžitě přihlásila. Svojí první hereckou příležitost dostala v roce 1981 ve filmu PAPER DOLLS. Po natočení tohoto filmu se definitivně rozhodla pro hereckou kariéru.

Začala navštěvovat hodiny herectví a usadila se v Kalifornii. V roce 1992 přišla nabídka na roli v Pobřežní hlídce. Tato nabídka jí udělala obrovskou radost. Zúčastnila se konkurzu, který vyhrála. Před tímto seriálem si ještě stačila zahrát v několika dílech Perryho Masona. V soukromí se účastní různých aktivit, které souvisejí s ochranou životního prostředí. Je vegetariánka. Miluje vodní sporty. V tělesné kondici se udržuje plaváním a jízdou na kole. Před několika lety si udělala kurz první pomoci.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2018 Say Yes
2017 Born and Missing (TV film)
2016 Dirty
Žraločí tornádo 4 (TV film)
2015 The Bride He Bought Online
2014 Mentor (TV film)
Ohnivá zkáza (TV film)
Večeře v Le Crütost
2012 16-Love
Frankenstein Brothers, The
Love at the Christmas Table (TV film)
2011 Christmas Spirit (TV film)
Osudná schůzka (TV film)
2010 Náměsíčný
Polapena v síti
2009 Benny Bliss and the Disciples of Greatness
Family of Four
He's Such a Girl
Sestřino tajemství (TV film)
Vánoční výlet
2008 Tru Loved
Vražda.com
2007 Démoni minulosti (TV film)
2006 Nebezpečná samota (TV film)
Pavučina lží (TV film)
Peklo z hlubin Země (TV film)
Povstání strojů (TV film)
Sousedské peklo (TV film)
2005 Záhadný muž (TV film)
2004 V zajetí (TV film)
Zachraňte Emily (TV film)
2003 Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
Štvaná žena
2002 Vykoupení ducha
2001 10 Attitudes
Breaking Up Really Sucks
Deník sexuálních obětí
Exposure
Let 534 v ohrožení (TV film)
Tváří v tvář nepříteli
V dobrém i ve zlém
2000 For the Love of May
Malí podnikatelé
Vítr do plachet (TV film)
1999 Artušův meč (TV film)
Revenge
1998 12 Bucks
1997 Naked in the Cold Sun
Nebezpečná podoba (TV film)
1996 Agent WC 40
Daytona Beach (TV film)
House of the Damned
Kiss & Tell
Malý detektiv
1995 Baywatch: Forbidden Paradise
Cyber Bandits
Dvojí tvář požehnání (TV film)
Noční hlídka (TV film)
Pirani útočí (TV film)
1994 Nothing to Lose
Pošťák
1993 Smrtící zóna
Sunset Grill
Vlak smrti (TV film)
1992 Baywatch Summerfest Special (TV film)
Kořist chameleona
Kuffs
1991 In Between
Miliardi
1990 Laker Girls (TV film)
1989 Perry Mason: Případ muzikálové vraždy (TV film)
Perry Mason: Případ smrtící lekce (TV film)
Perry Mason: Případ vraha z mužstva hvězd (TV film)
1988 Out of the Shadows (TV film)
Zakázaná láska
1987 Zátah
1986 8 miliónů způsobů jak zemřít
1985 Vítězové
1984 Just the Way You Are
Půvabné svaly (TV film)
1983 American Nightmare
Christine
1982 Paper Dolls (TV film)

TV seriály

2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Maidenform (S02E06)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Dokumentární

2011 State of the Earth
2010 Skin Trade
2007 Your Mommy Kills Animals
2006 Kdo zabil elektromobil?
2004 Christine: Fast and Furious
Christine: Finish Line
Christine: Ignition
2001 Baywatch: The E! True Hollywood Story (TV film)
The Cost of Cool (TV film)
1997 Jam Packed: The Challenge of Human Overpopulation (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Mentor (TV film)

Host

TV pořady

2001 Rendez-View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace