Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Naše srdéčko si občas umí zahrávat, že? Tady se ukazuje, že láska dokáže i rozbít manželství, které by mělo světlou budoucnost. Vůbec jsem nevěděla na jakou stranu se mám přiklánět. Důvod, proč jsem se na film podívala, by mi nejspíš pomohl s mým rozhodnutím, ale tady nejde o žádná pozitiva a negativa. Zobrazuje obyčejný život, ve kterém se dějí docela obyčejné věci a moc se mi zamlouvá skutečnost, že se něco takového může stát opravdu každému. ()

zmates 

všechny recenze uživatele

Příjemný kousek, který nechce nikoho urazit, ale zřejmě ani nadchnout. Námět je to zajímavý, pojetí už trochu pokulhává - výběr herců na jedničku, ale je to celé takové povrchní, přihlouplé nebo jsem to dostatečně nepochopil? Nu což, zaujmout diváka v rámci tohoto žánru se dnes už v podstatě rovná majstrštyku, já to tedy náležitě ocením. ()

Reklama

Vivian 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantická podívaná s neokoukanými tvářemi a osvěžujícími hereckými výkony hlavních i vedlejších postav. (Celé mi to vůbec připadalo velmi osvěžující, možná proto, že se nejedná o Hollywood). Děj se sice točí kolem milostné zápletky, takže by se mohlo zdát, že půjde jen o další z nekonečné řady banálních romantických dojáků, ale v tomhle filmu je to všechno tak trochu jinak... a svatbou to teprve začíná:) Mimo jiné mě zaujaly i příjemně nehollywoodovské herecké výkony. Především otec hlavní hrdinky (Anthony Head) mě zaujal tím, jak málo mi připomínal typického klišovitě dokonalého taťku z obvyklých romantických komedií, a jak moc mi připomínal mého vlastního tátu... Já osobně si na romantické komedie zrovna nepotrpím, ale tenhle film mě opravdu příjemně překvapil (ke konci mi dokonce vlhly oči) a určitě se na něj ráda podívám znovu. Není to sice žádná extratřída (dá se vůbec v tomhle žánru natočit extratřída?), ale na romantickou komedii to bylo skutečně překvapivě dobré. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Mám otázku, proč je abeceda v tomhle pořadí?“ Jsou filmy, které omílají po sto prvé ten samý námět, jen ho tu a tam trošku okoření něčím jiným. A přesto se vám prostě líbí. Je pravda, že mít to klasický heterosexuální model, nehrát v hlavních rolích příjemná Piper Perabo a božská (celkově) a skvělá (herecky) Lena Headey a nebýt v tom výborní špičkující se rodiče jedné z hrdinek, byl by to jen průměrný film na pomezí romantiky/dramatu/komedie. Naštěstí tohle všechno ten film má a proto mě strašně baví. Navíc obsahuje něco, co je mi velice příjemné a velmi mě to těší – tím je existence upřímné lásky, lásky, která uškodí sama sobě jen proto, že nechce bránit štěstí milované osoby. Je to silně idealistická představa, ale já jsem vždycky věřil, že je skutečná a že je silnější než běžnější pokrytečtější egoisticky vlastnický model (miluji tě, ale hlavně to znamená, že tě chci vlastnit, a že pokud tě nemůžu mít já, ať tě nemá nikdo, že jde hlavně o mé štěstí a ne o tvé). Tohle mě na tom filmu obrovsky potěšilo a zahřálo. ()

elle 

všechny recenze uživatele

Na komedii mi to připadalo smutné - v celkovém dopadu. Na studii této zapeklité situace, to nešlo do hloubky. Některé scény byly velmi milé, hlavní dvě herečky velmi sympatické (ale tak trochu dvojčata). Když to ale srovnám s Láskou nebeskou.....Není to špatný film, splnil co chtěl, ale přišlo mi to trochu moc snaživé a tak zdravě moderní. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama