foto

Jessica Paré

  • nar. 5.12.1982 (34 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato herečka se narodila 5. prosince 1982 v kanadském Montrealu. Svoji první hlavní roli vytvořila v roce 2000 v komedii STARDOM. Svoji úplně první roli však vytvořila o rok dříve v televizním snímku BONANNO: ŽIVOT MAFIÁNA. Byla nominována na cenu Gemini za roli v seriálu RANDOM PASSAGE. Jejím prvním filmem, který natočila v Hollywoodu, byl v roce 2004 snímek MILUJ MĚ, PROSÍM.

Patří k herečkám, které se pravidelně objevují ve velkých filmových snímcích, televizních filmech a seriálech. A to nejenom americké produkce. Její otec Anthony Paré je profesorem na McGillově univerzitě v kanadském Montrealu. Její matka Louise Mercier je překladatelka.

Jejím manželem je od roku 2007 americký herec, producent a scénárista Joseph M. Smith. Jessica Paré hovoří plynně francouzsky. Navštěvovala Montrealskou vysokou školu.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lovesick
The Interestings (TV film)
2015 Brooklyn
2014 Odložený let
2011 Mountie, The
2010 Peepers
To byl zítra flám
2009 The Trotsky
Vysaj si
Ztraceni v lásce
2007 Protect and Serve (TV film)
2004 Miluj mě, prosím
See This Movie
Životy svatých (TV film)
2003 Posers
Vražedné přátelství (TV film)
2002 Bollywood / Hollywood
2001 Ztracená
2000 En vacances
Possible Worlds
Stardom
1999 Nejmladší kmotr (TV film)

TV seriály

2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
New Business (S07E09)
Waterloo (S07E07)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
The Strategy (S07E06)
The Runaways (S07E05)
Field Trip (S07E03)
další epizody (4)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
In Care Of (S06E13)
The Quality of Mercy (S06E12)
Favors (S06E11)
další epizody (13)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
The Phantom (S05E13)
Poplatky a provize (S05E12)
Ta druhá (S05E11)
další epizody (13)
2010 Futurestates (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Mlžení (S04E12)
Čínská zeď (S04E11)
další epizody (9)
2007 Na doživotí (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Náhodná cesta (TV seriál)
Napoleon (TV seriál)

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2013 The Hollywood Reporter Roundtables (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace