Reklama

Reklama

Žraloci

  • Česko Žraloci útočí (více)
Trailer

Obsahy(1)

V oblasti Bermudského trojúhelníku dojde ke střetu vesmírného tělesa s velkým bílým žralokem. Plovoucí podmořská vědecká laboratoř, vedená Mikem (Corin Nemec) a jeho ženou Lindou (Vanessa Angel), se ocitne v ohrožení a musí bojovat o život se zuřivým žralokem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Pri "filmoch" tohto typu spravidla hodnotenie ovplyvňujú dva faktory. Buď vás ich béčkovosť nadchne nejakým /častokrát nechceným/ pulpovým kúzlom či dychvyrážajúcou demenciou natoľko, že sypete hviezdičky v záchvate radosti... Alebo ide o béčko, ktoré sa iba zúfalo tvári na čosi viac, než je a na čo má - a vtedy zostáva iba hrobárska lopata a pekne hlboký hrob. Žraloci si vypýtalli moju pozornosť už pri prvom pohľade na "žaketku" DVD, kde mi do očí udrel preklep (!) v slogane. Veľa som si sľuboval aj od americko-bulharskej koprodukcie a od trojčlenky "Bermudský trojuholník - vraždiaci žraloci - emzáci". Sklamal som sa. Na Žralokoch je síce zlé úplne všetko, ale nič z toho netrčí natoľko, aby som tomu venoval láskyplnú pozornosť, s akou si matka pritúli na hruď svoje makrocefalitické dieťa. Vlastne som to chcel spláchnuť do odpadu, ale jednu hviezdičku dať predsa len musím: ze jednu jedinú scénu, kde "votrelecom" a "predátorom" šmrncnutí emzáci predvedú pod vodou začudovanú pantomimickú etudu /scénku nájdete na fotke v galérii, nemusíte kvôli tomu pretrpieť celý film/ . ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo velmi špatné. Herci (tedy pokud se to tak dá říci) běhají po jakési kuchni, přičemž se kamera klepe aby navodila dojem otřesů a výbuchů. Záběry na útoky žraloků se několikrát opakují (asi nezbyly prachy a tak se muselo občas zopáknout něco co už ve filmu bylo) a ten závěr - hahahahaha. To jsem se opravdu nasmál... ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Hmmm...rok 2005? Really? Oč tu vůbec šlo? No tušila jsem, že se někdo bude snažit o čelisti a dá k tomu takovou tu děsnou hudbu ovšem nenapadlo mě, že ze začátku udělá z filmu naprostý odpad podivná science fiction kde se objeví dvě hnusné obludy - asi mimozemšťané - a pak nějáký rádoby Titanic. Katapultace do odpadů nejvyššího kalibru byla způsobena d*mencí dialogů, do očí bijící nedostatek deodorantu posádky plavidla(zjevně natáčeli snímek za běhu a pří útěku před policisty), děsná hudba a hlavně ta operní(přestože mi něják extra nevadí třeba v divadle, ale takhle ji použít???ZBYTEČNÉ ). Hodně dobré bylo, že jsem za necelých 20 let co žiji na této zemi zjistila, že žraloci vrčí jako tygři a sežerou co je napadne či dokonce se dá použít oheň pod vodou a zlaté dobré pravidlo - dosovek není nikdy dost - je zjevně charakteristikou takovéhoto nesmyslu. Inu není se čemu divit...A ta hra na city????Really? ()

Chaloupek odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto hrozná kamera, naprosto hrozný střih. "Fantastické" dialogy z pera žáků čtvrté třídy ZŠ (už jdou po vás! Plavte!). O režii samozřejmě nemůže být řeč. Nicméně tomu musím udělit hvězdu za ty záběry žraloků ukradené z populárně naučných pořadů (některé mi na Prima Zoom unikly) a další hvězdu za těch několik pěkných děvčat. Ale aby to bylo fér, tak jednu zase musím ubrat za to vrčení žraloků (to ani na Zoomu nebylo) a druhou dolu za trestuhodně nevyužitá pěkná děvčata (nezachytil jsem žádný full frontal..) 0+1+1-1-1=0 bohužel.. ()

Jan.S.Harold 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že mezi špatnými filmy jsem viděl vydatnější kousky, ale bod dám za nekonečné natahování, bod za asi 7x výskyt Deus ex machina, když už nebylo v příběhu jak zápletku vyřešit (neřikám, že autor scénáře byl úplnej vůl, ale...) a bod za nostalgii, neboť mi to do jisté míry připomnělo Inseminoid :)))) ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama