Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (165)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Nemůžu hvězdičkovat, protože po technické stránce je to naprostá dokonalost. Herecké obsazení je sázka na jistotu a až na Walkena, jehož padišáh Imperátor působí na plátně jako by celou dobu hledal bažanta a až do konce filmu se mu to nepodařilo. Jako velkého fanouška knihy a obdivovatele prvního dílu, který byl za mě v tahující a zcela pohlcující, je druhý díl pouze jakousi prázdnou schránou, naplněnou pískem a dokonalou filmařinou. Ale bohužel jsem celou dobu sledovat něco, co šlo zcela naprosto mimo mne. Největší zklamání za dobu, co koukám na filmy. Viděno dvakrát a ani to nepomohlo k tomu, aby mne to jakkoli emociálně zasáhlo.

plakát

Jedna noc (2016) (seriál) 

Neuvěřitelné silné s depresivní. A zároveň s vtipy, které to celé vynesou ještě nad oblaka, na kterých to celou dobu pluje.

plakát

Co děláme v temnotách (2019) (seriál) 

To se celé neuvěřitelně trefilo do každého stylu humoru, který mám rád. Skvělý, naprosto skvělý

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Jedna z nejlepších, nejupřímnějších a nejdojemnějších love story, jakou jsem kdy viděl. Jinde než v seriálu by to asi neprošlo, takže díky za to, že autoři měli koule ve třetí epizodě se zastavit a prostě nás v tom světě jen tak nechat být. Nádherný. A je mi u prdele, jestli to bylo nebo nebylo ve hře a jestli to někam posunulo děj seriálu. Bylo to prostě nádherný, čistý a dojemný. Tohle je totiž umění.