Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hamill jako hlavní hrdina se vrací v čase do minulosti, aby zabránil mimozemšťanům v obsazení Země. Při svém putování v minulosti ale zjišťuje, že mimozemšťané již zaujímají významné pozice například v politice a nepohodlné lidi likvidují. (Saturamis)

Recenze (8)

Emzet 

všechny recenze uživatele

Asi nikoho nepřekvapí, že Star Wars měly jiné kvality a jinak je Mark Hamill spíše špatný herec. Vzhledem k tomu, že většinu času je v této průhledné, průměrné a nudné sci-fi tím jediným ke koukání, výsledky nejsou příliš dobré. Tu jednu hvězdičku za Briona Jamese... ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Veľmi, veľmi silný snímok. Pravdepodobne nechápete tento superlatív. Možno preto, lebo ste vyrastali v novom tisícročí, kde home video béčka a céčka už nemajú taký význam ako pred 20 -25 rokmi. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé céčko - i když Lloyd Simandl tentokrát nevyužívá své sexbomby. Slaboduchá a nelogická historka o mimozemšťanech, kteří už 30 let dopředu plánují invazi tím, že se jejich kápo stane americkým prezidentem - to má logiku, ne? A v budoucnosti jedinou obranou jsou nějaké garáže, kde se tři vědci pokoušejí spustit na dálku dvě rakety na Ukrajině? A rakety z budoucnosti, co mají čudlíky z 80. let? A když mají Rikera v ruce, nedostřelí ani jeho, ani to děcko? Ach jo. Jediná dobrá hláška: "Já ho trefil!" Jinak plešatící vědec je hlavním kingem filmu místo Hamilla - to on všude běhá s puškama a střílí jak Rambo. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Chvilku po době Terminátorů a Predátorů přišlo sci-fi jež mělo perfektní myšlenku, ovšem jen směšný rozpočet. SPOILERY: Podobnost s Terminátorem je nasnadě: V něm chrání člověk a později robot malého kluka před jiným robotem kvůli tomu, kdo z něho vyroste - zkáza Skynetu. V tomhle snímku zachraňuje (mimo jiné) hrdina i svůj vlastní život v minulosti. Mít to rozpočet a tvůrce áčkových filmů, možná by to Terminátora dokonce i předčilo a třeba bysme se i (nezlobil bych se) dočkali druhého dílu. Myšlenka je vynikající, jenže námět nedopracovaný a příběh by si zasloužil větší svižnost. Ale i tak se na to jednou za čas podívám. Takže 3* si jistě zaslouží. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama