Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři ženy nacházejí sílu prostřednictvím svého zvláštního přátelství. Všechny hledají to pravé - opravdovou lásku. Jedna si myslela, že ji našla, ale muž ji opustil kvůli jiné ženě. Další dvě jsou úspěšné podnikatelky, ale jejich milostný život je v troskách. Poslední z nich je rozvedená a začíná flirtovat s velmi atraktivním sousedem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Jak mám Foresta Whitakera rád jako herce, tak ho mám po tomhle filmu nerad jako režiséra :) I když tedy klobouk dolů za ty tržby - vydělat s 16 mil USD rozpočtem přes 80 mil USD, tak to se počítá a musí umět. Jenže já jsem to vůbec nepochopil, asi jsem nedorostl dostatečně abych pochopil ženské myšlení o herectví hlavních představitelek ani raději nemluvě. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemný a zábavný film, ve kterém čtveřice kamarádek řeší svůj osobní život a zejména vztahy s muži, přičemž děj mnohdy trefně a hlavně vtipně komentují. K pohodové atmosféře přispívá pěkný hudební a písničkový doprovod a dobré herecké výkony všech - mj. zajímavé vedlejší role pro Wesley Snipese a Gregory Hinese (BÍLÉ NOCI, SAIGON). ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze černošský film o čtyřech ženách hledajících své postavení v životě, porozumění a milostný vztah. Vcelku vlažný příběh neupomínající romantismus a myšlenkové pochody s tím spojené by se dal strávit, kdyby neměl tak nepřiměřenou délku. Vyprávění se totiž vcelku neúprosně táhne a když to má ještě k tomu stopáž přes dvě hodiny, nejeden divák je rázem ze sledování až neúměrně unaven. Škoda, neboť určitou myšlenku to má. Přínosem je i přítomnost většiny afroamerických herců byť pro některé i v nezvykle malých rolích. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Vy černý běhny jste všechny stejný !!" Utíkej, Foreste, utíkej !! Pěkně zpátky na druhou stranu kamery.. Ten skript nakonec nevypadá až tak úplně marně, nicméně myslím, že celý snímek nakonec působí ve své melodramatičnosti, nebo jí navzdory, až příliš sebevědomě, i přes skutečnost, že debutující Whitaker působí v roli vypravěče spíš jako zmatený pozorovatel, a nedokáže prodat myšlenky příběhu, jemuž by nakonec rozhodně lépe slušel satirický tón.. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Teda Les Bielyker ako reziser zasa dohromady nic nepredviedol. Styri cernosky rozoberaju svoje etudy lasky, ktoru mnohe hladaju. Herecke vykony tu nie su ziadne, hrat nevie ani Loretta Devine /Crash 2004, Kazatelova Zena/, bohuzial ani Whitney Houston, a ani dve ostavajuce Angela Bassett /Chlapci ze sousedstvi, Zvlastni dny/ a Vishnuzial ani Lela Rochon /serial pribehy ze zahrobi/. Podpriemerna nuda : 30 % ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 27. února do 10. května 1995 v amerických státech Arizona a Utah. (BMW12)

Reklama

Reklama