Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komisař Morio Fujiwara je na stopě zdánlivě nesmrtelného nepřítele. Stal se velmi mocným v oblasti bojových videoher a Morio má podezření, že poslední z nich použije jako zbraň... Společně s přáteli, kteří se nebojí ničeho, se pouští do vyšetřování a zatím netuší, že v Paříži se terčem nebezpečného protivníka stala Akemi, jeho vlastní dcera. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

smrtubohem 

všechny recenze uživatele

Příběh velice stupidní a úspěch filmu přinejmenším diskutabilní, nicméně ! Je tu pár věcí, které musím vyzdvihnout: 1. parádní úvodní sekvence - souboj samurajů - scéna hrozně natěší, ale film se hned poté začne odvíjet "nepatrně" jiným směrem, 2. zajímavej nápad s pavoučím mužem(vizáž), 3. Přítomnost a VÝBORNÉ souboje Yasuakiho Kuraty(velká škoda že nedostal více příležitostí, je totiž opravdu borec), při bitkách s tonfama a později proti přesile v paneláku nabíhá husí kůže 4. rachitický Arab mne natolik iritoval, že se v tomto směru ztotožňuji s názorem uživatele LeSee ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zase taková tragédie to nebyla! Tahle napůl akční komedie má sice hodně slabých míst, ale najde se zde i několik výraznějších momentů a hlášek, které stojí za pozornost. Nejde sice o žádnou pecku, kterou bych musel vidět brzy znova, ale nenudil jsem se a to je hlavní. No a ta japonka byla vážně docela pohledná. Nejlepší jsou stejně ti dva malí kluci... ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Francouzský hyperbordel. Tohle jsem fakt nepobral. Situaci trošičku zachraňují souboje s katanami, avšak jakýkoliv akrobatičtější bojový prvek byl natáčen s pomocí lan. Jinak příšernost, nevím, co chtěl režisér točit. Akčňák?? Mystery?? Komedii?? Kletba pro 21. století má název Samurajové. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Zajímavá snaha francouzských filmařů o hit v hollywoodském stylu. Je to sice hodně zvláštní a jedna z vedlejší postav, která má být asi humorná by zasloužila pošimrat katanou, ale charimastický Cyril Mourali dojem zachraňuje. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Film na pohodku. Ja som sa osobne nenudil a aj som sa pobavil. Niektorý herci boli zlí ale však je to B-čko tak mam pochopenie. Bojové scény boli v dobré a hlavne mňe sa páčil koniec filmu, ten bol naj. Hlavne to prepojenie hry a reality. Scénar nebol najlepší ale zas nebol ani nejak extra zlý. Beriem to ako takú jednohubku ktorú si možno ešte niekedy pozrem. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama