Reklama

Reklama

Suwingu gâruzu

  • Japonsko スウィングガールズ (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Skupina študentiek navštevuje letné doučovanie a očividne to žiadnu z nich nebaví. Na škole pôsobí dychovka, ktorá sprevádza na zápasoch miestny baseballový tím. Celá kapela však po konzumácii obeda skončí s otravou v nemocnici. Zostane jediný zdravý člen, hráč na činely, ktorému sa obed neušiel a musí zostaviť čo najrýchlejšie novú kapelu. To je šanca pre študentky, ktoré sa tak môžu vyhnúť úmornej nude spojenej so štúdiom matematiky. (Hogun)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

emma53 

všechny recenze uživatele

Swing miluju a ještě, kdyby k tomu byl tanec, tak jsem naprosto spokojená. Japonské filmy moc neznám, ale byla jsem mile překvapená. Vtipné, svěží, pohodové a děvčatům jsem od začátku fandila i když bylo předvídatelné, jak to skončí. A souhlasím s tím, že ta scéna s kancem byla super. Závěr mě nadchnul a tak dávám jasnou ****: ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Moooc dobrý, vážně, super komedie. Bavil jsem se od začátku do konce. Naprosto Vás to pohltí a budete se furt smát. Humor je nenáročný, což ale neznamená, že by film nesplňoval svůj účel. Nejde o žádnou hlubokou intelektuální baštu, ale na to já teď seru. Prostě se občas chci bavit a tenhle filmeček je k tomu stvořený. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Místy "uletěný" film (jedna scéna za všechny: "hon" na kance), chvílemi poetický (duet saxofonu a kláves u kanálu) až romantický (závěr scény koulování), neustále velmi živelný (scéna s figurínami ve výtahu). Přestože nemusím občasnou asijskou "ufňukanost" (a určité dějové zvraty je třeba přijmout s rezervou), pozitiva převažují a já dávám 4*. Bez pocitu nadhodnocení. Jednoduchý příběh, neotřelé a svěží zpracování. ★ Film, který chci pustit své dceři. ★ Dopsáno za několik dní: Dcera viděla, sama od sebe řekla, že se jí líbilo :). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Swing girls je taková pohodovka, při který se dá výborně pobavit, ale rozhodně mi to nepřišlo něčim vyčnívající z podobných komedií. Příběh je v podstatě naprosto tuctovej a od začátku je jasný jak se bude odvíjet a taky mi to nepřišlo nějak výjimečně vtipný, ale zase na druhou stranu jsem se ani na chvilku nenudil a úplně bezproblémů mě to dokázalo bavit po celou dobu, takže nakonec příjemně strávených 100 minut , ale myslim, že víc jak 4* si to nezaslouží ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

po hite waterboys prisiel Shinobu Yaguchi s obdobnym napadom, z nuly na vrchol v netradicnom teenegearskom kontexte. vo waterboys to boli chlapci v synchro plavani, v swing girls dievcata pubertiacky objavujuce krasu hudby a stareho dobreho big band jazzu s 40. rokov 20.storocia. a aj ked sa v tom hlavnom opakuje, predsa len vymenil absurdne komedialne spracovanie waterboys za nenapadny psychologicky vyvoj postav a vacsiu realnost. podobne ako vo waterboys, aj vo swingujucich dievcatach je jedna poriadne prepraxovana ´akcna´scena, kde vo waterboys si vystacil s pomalenymi sirokouhlymi zabermi vo swingujucich dievcatach v nahanacke s diviakom sikovne napodobuje stop time animaciu matrixu. spocitane, takmer 20. mil v japon. kinach wingujuce dievcata radi do desiatky najviac zarabajucich jap. filmov roku 2004. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Všetky skladby vo filme boli zahrané samotnými herečkami a hercom. Mnohé herečky nikdy predtým nehrali na žiaden hudobný nástroj. Niekoľko mesiacov pred samotným natáčaním preto podstúpili intenzívnu hudobnú prípravu na Yamaha Music School. (pivo)
  • Na propagáciu filmu sa herec a herečky zúčastnili niekoľkých živých koncertov v Japonsku a USA. (pivo)
  • Natáčení probíhalo v japonské Yamagatě. (Terva)

Reklama

Reklama