Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napínavé střetnutí pod mořskou hladinou líčí americký film z roku 2000. Loď převážející vzácný klenot antického umění přepadne komando najaté bohatým sběratelem. Ozbrojencům se postaví americká badatelka (Larissa Millerová) a její manžel (Rob Lowe), příslušník elitní armádní jednotky. (Kryšpín)

Recenze (7)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další až trochu zbytečně moc odjebanej filmek u kterýho jsem se bavil a splňuje u mě představu jak má vypadat povedený zetko. Rob Lowe sice není žádný akční hrdina, ale tady se o to ani moc nesnaží holt je to jenom turista co se připletl do boje z teroristy a vášnivej vědec amatér pro kterýho není ani řízení mini ponorky problém. Jediný co zamrzí, že ke konci se záporák začne chovat jako totálně nekompetentní idiot co se vlastně oddělá sám, ale čert to vem pod 3* stejně nedám pro tenhle typ filmu mám slabost.50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalšie nudné podfinancované zetko, ktoré vykráda Die Hard koncept. Teroristi prepadnú nejakú výletnú loď a tá sa začne potápať jak Titanic. Ale na palube je chrabrý borec, ktorý zloduchom nakope zadky a všetkých zachráni. Akciu tvorí pár drobných prestreliek v interiéroch lodi a komické CGI potápajúcej sa lodi. Jednu hviezdičku dávam len za sympaťáka Roba Lowa ako drsnú kópiu Casey Kurva Rybacka. 2/10. ()

padlar 

všechny recenze uživatele

X-krát omletý scénař - vtomto případě manželský pár - se připlete k přepadení lodi. A jako ti správní se přepadovému komantu postaví na odpor. Aby se to trochu obzvláštnilo, tak se loď začně potápět. A lahůdka nakonec - ponorková honička (ano je to tak, manžel umí čistě náhodou ovládat miniporku - viděl to v televizi). Co víc k tomu dodat.... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zajímavé kde tvůrci vzaly Roba protože si nemyslím že v roce 2000 z něho byl až takový céčkař. Nicméně film není moc dobrý, dlouhou dobu se v něm moc extra neděje, když se objeví akce, je zatraceně béčková a celkově špatně natočená ale aspoň něco co zaujme. Je to šílená slátanina na kterou zapomenu, ale aspoň se tu objeví jedna až dvě zábavné scény. Ale jinak bída. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama