Reklama

Reklama

Tou wen zi D

Trailer 2

VOD (1)

Takumi je jako ostatní chlapci: chodí do školy, líbí se mu děvčata, ale má jednu zvláštní schopnost - umí perfektně s otcovou Toyotou AE86 projíždět zatáčky v místních horách. Podědil to po svém otci, který mohl být první mistr světa z Japonska, ale bohužel se oženil. Jednou při rozvážení tofu Takumi předjede GTR a je z toho poprask. Začnou se o něho zajímat ostatní jezdci a snaží se ho porazit na "jeho trati". Roli Takumiho otce si střihnul Anthony Wong. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (50)

kitano 

všechny recenze uživatele

Initial D docenia predovsetkym ti, ktory pri predstave poulicnych automobilovych zavodov vidia trosku viac ako len ultradrahe vytunene kary a kopu kuriev postavajucich povedla. Uz len fakt, ze "ustredny" automobil je stara Toyota AE86, nasvedcuje, ze tu ide len viac ako o efekt. A iked to aj tak cele treba brat s rezervou, zavody skutocne maju gule a posobia realisticky. Pribeh je stardartne len vyplnou, no svoj ucel poctivo plni a co je najdolezitejsie, zbytocne neodputava pozornost od hlavnej naplne. Ako perlicku uvadzam fakt, ze DVD, ktore vyslo v UK ma mimo originalnej hudobnej stopy aj kompletne novu urcenu, pre britske obecenstvo (kto je familiarny s britskou elektro muzikou, vie si spravit pribliznu predstavu). Nova hudba skutocne vylepsuje atmosferu zavodov, na druhu stranu je vsak velmi repetivna, nevraviac o tom, ze uplne zlyhava v dejovo zameranych okamihoh, ba dokonca meni vyznenie niektorych scen. Urcite vsak stoji za to film vidiet film aj s novou hudbou (aspon niektore sceny). Pred sa len, je to hlavne o zavodoch. (7.8/10) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je vlastně zfilmovaný remake japonského animovaného filmu Initial D: Third Stage (2001), který volně pak zapadá do tří sérií úspěšného animovaného seriálu. Tomu jsem jako obrovskému nadšenci do japonských "anime" prdnul 5*, u filmu jsem byl samozřejmě mnohem kritičtější. Děj je v podstatě úplně totožný s animovanou předlohou, stejně jako postavy a prostředí. Je zde ale jeden velký rozdíl v postavě otce hlavního hrdiny (Anthony Wong), který je opilec a břídil ... ke konci filmu se ale vyjeví jako naprostý frajer. V animované verzi byl otec dobrák a slušný muž. Tři hvězdy dávám za film jako takový, ale čtvrtou hvězdu přidávám za absolutně dokonalého (jako vždy ...) Anthony Wonga, který je fakt úžasný ve všech rovinách své role, zejména v závěru je to prostě fakt frajer. Plus navíc závěrečný závod, který je fakt adrenalinovou-dopaminovou-serotoninovou záležitostí. Parádní oddechovka!! ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tak příjemnou a pohodovou záležitost jsem nečekal. Ačkoliv je to spletitý chuchvalec postav z několika seriálových stage, pořád to udrželo kouzlo, i přes to, že Čína to prostě pojala po svém. Třeba Bunta je z větší části úplně jinou postavou. Nicméně, tento film miluji, stejně jako celý seriál Initial D. ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabou The Fast and the Furious a podobní. Tohle je výbornej film nejen o pouličních závodech a tunningu. Působí skvěle reálně a i nezávodní děj má dost do sebe. Výborná hudba a prostřihy víc záběrů do sebe. Škoda jen, že japonský auta se mi moc nelíbí. Okamžitě musim nainstalovat nějakou závodní gamesku :). ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Initial je po technické stránce velice dobrý po zvukové výborný a po stránce příběhu mizerný. Tvůrci se snažili držet předlohy podle stejnojmenného anime a opravdu se jim to povedlo, až na menší odlišnosti, které pro film museli být přidány . Driftování je zde natočeno velice dobře a komediální prvky taky nechybí, takže o zábavu bude postaráno. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno