Reklama

Reklama

Jsi skvělý sportovec, Charlie Browne

(TV film)
  • USA You're a Good Sport, Charlie Brown
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1975, 24 min

Režie:

Phil Roman

Předloha:

Charles M. Schulz (komiks)

Scénář:

Charles M. Schulz

Hrají:

Bill Melendez

Obsahy(1)

Charlie Brown nadšeně vstupuje do motokrosového závodu, ale jen do té doby, než přijde Lucy se starým dobrým shazovacím trikem. Závod se ve skutečnosti promění v souboj Charlieho Browna, Peppermintové placičky a Maskovaného Marvela tedy Snoopyho. Na programu je také sekvence, v níž Snoopy dostane „lekci tenisu“ od svého kámoše Woodstocka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nič nové pod slnkom. Klasický Charlie Brown, klasický humor, klasické animácie, klasický Snoopy a klasická atmosféra. Tento športový diel bol o to lepší, že pekne ukázal Charlieho smolu, ktorú vždy má. Celkom som sa bavil. 65 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

V tomto športovom animáku o Charliem a Snoopym dostávajú priestor obaja aktéri rovnako. Humoru je nadostač a príbeh pekne odsýpa. Snoopy sa ukáže, že vie íst aj cez mrtvoly, aby niečo dosiahol. No a smoliar Charlie vyhráva preteky, čo sa mu nestáva často...vlastne nikdy...čo z toho, keď cena pre vítaza je permanentka u holiča. Hodnotenie: 70% ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Se Snoopym je to trochu složitější než s jinými animáky, na jeho humor musíte být vyloženě vy(na)ladění, protože jinak vám bude připadat třeskutě nevtipnej. Ale pokud se dostanete na jeho vlnovou délku, užijete si dávku neskutečně příjemného, hřejivého a jemného humoru, tolik vzdálenému všemu, co vychází v posledních (iks) letech. A kdo by se v tom věčným smolařovi Charlie Brownovi nepoznal... ()

Zajímavosti (1)

  • Jako dvacátý pátý závodník je zapsán režisér tohoto snímku, Phil Roman. (t.mon)

Reklama

Reklama