Chvíle poté

Drama / Sci-Fi / Thriller

USA, 1999, 89 min

Wes Llewellyn

• charge

Tváří se to jako nepodařený díl X Files, ovšem s jasnou samoúčelností. Kdo nebude věřit správné (pravé a jediné) víře, nedostane se do nebe. Ať někdo věří Judaismu, Islámu, Hinduismu, Katolické víře, Svědkům Jehovovým, nebo žije jen spořádaný život ateisty, má podle tohoto pochybného filmu smůlu, theologové jak by smet. Nevím jestli je režisér taky u nějaké církve, nebo to nahrál pro panbíčkáře jen pro prachy, ale výsledek, tak či onak, jak jsem i očekával, nic moc. Vyšlo na orig VHS s českými titulky od stejně pochybné firmy.(15.5.2010)

Dobrý kresťanský film, ktorý má čo ponúknuť divákovi, ktorý sa zaujíma o posledné časy.(26.4.2011)

Hodnotný film s jistým poselstvím. Ač jsem věděl oč jde, přesto mě bavilo sledovat vyšetřování dvou agentů. Film je založen na Biblickém proroctví a poukazuje na to, že máme svobodnou vůli se rozhodnout. Stejně jako se můžeš rozhodnout, zda-li tento film zkoukneš nebo ne. Škoda, že film vyšel pouze na VHS a s titulky. V současné době již tak není moc dostupný... TIPseznam dalších křesťanských filmů ZDE(1.5.2012)