Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Priemerný atmosferický horor, o Penny a jej psychologičke, ktoré sa vydajú na výlet, cestou vezmú stopára, ktorému ani není poriadne vydno do ksichta a nič nerozpráva. Celé je to poniekaľ roztrieskané, ten záhadný stopár sa objavuje len občas, raz sa udeje nejaká vražda, Penny je uviaznutá v aute. Koniec mi prišiel nedotiahnutý a celé to iba kazí na viac ako 4 to ale nemá 60 percent. Mimochodom, Stopár z roku 1986, je omnoho lepší ako toto priemerné béčko. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Zoberte si Kingovho Cuja, vymeňte prerasteného bernardína za maniakálneho kapucína, a máte celý dej filmu. Na to, aby takýto slabučký námet bol schopný utiahnuť dĺžku celovečerného filmu je potreba buď a) chytrý scenár (The Cube), alebo b) zručného režiséra (Sam Raimi). Penny Dreadful nemá samozrejme ani jedno. Pozrite si radšej (znova) Hitchera s Rutgerom Hauerom. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Podmanivý horor s hustou atmosférou o maniakálním týpkovi v kapuci, který využije chorobné fobie mladé dívky Penny z aut, a uvězní ji v jednom z nich v temném lese. Auto zaklíní mezi dva stromy a dívka nemá šanci se dostat ven... Režisér Richard Brandes natočil originální horor, ve kterém hodně vsadil na hustou atmosféru, a ono to po celou dobu slušně vychází, i díky sugestivnímu výkonu mladé Rachel Miner. Závěrečný finální střet dívky s maniakem už sice není tak zajímavý jako předchozí děj, ale 4*si určitě zaslouží. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Považuji se za silnou a odolnou náturu, ale při tomto filmu jsem byla prostě slušně pos**ná. Noc, lesy, jedna vyklepaná holka, její paranoia a malý prostor auta, ve kterém bude po celý film prožívat svá muka. Navíc ještě se svou terapeutkou, která udělala tu chybu, že odešla hledat signál mobilu, který, jak víme, v podobných případech prostě nikdy nefunguje, že. A tak tu s ní v autě jen sedí, nemluví a postupně trošku zamrzá (kdo viděl, tak ví:) Ta udělala velkou chybu, když nabrala nemluvného stopaře do auta. Ten se rozhodne, že jim tuto laskavost musí náležitě oplatit. A tak nebohá Penny, uvězněna ve vozidle, se šíleně bojí a s každým pohledem z okna se děsí, kdy a kde se objeví ten magor s kapucí, co tam někde ve tmě pobíhá a sleduje ji. Nevím, jestli jsem byla tak vyděšená z ní, nebo proto, že to na mě vše dost zapůsobilo. Rachel Miner si pamatuji ze Šikany, kde mi byla velmi sympatická. V tomto horůrku si myslím, že svou postavu ztvárnila perfektně a já si jen říkala, že být v její kůži, budu totálně po... To jsem byla i u TV a stačilo mi:) Jen škoda toho násilně useklého konce, o němž jsem předpokládala, že skončí přesně dle žánrových pravidel. Což bych v tomto případě i uvítala. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Zajímavě řešené úvodní titulky a hezký průnik kamery (Joplin Wu) autovrakovištěm. CITÁT - Je to jen auto, je to jen auto, je to jen blbý auto !!!...... Překonal jsem "strach" a fobii z tohoto snímku a odvážně jsem si ho pustil. Pohodlně se usadil, dal ruce volně podél těla a po pár chvilkách .....zavřel oči. Po pěkném úvodu se to proměnilo v docela dlouhou nudu. CITÁT - Krásný auto, ale já budu zvracet........ ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama