Reklama

Reklama

VOD (1)

Odloučeného univerzitního kampusu se zmocňuje šířící se zombie nákaza. Ve snaze zastavit šíření nákazy a skoncovat se zombie morem přichází tajná vládní služba, aby našla Patient Zero (Nultého pacienta), původního zombieho, od nějž se nákaza začala šířit, a vytvořila protilátku. Po příchodu do kampusu zjišťují agenti Alex (Emmanuelle Vaugierová) a Ellis (Ed Quinn), že celá univerzita je úplně zamořená! Alex a Ellis se vrhají do monstrózní bitvy se zombie a docházejí k odhalení, že někteří z jejich kolegů mají vlastní plány se zombie DNA... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Zombies don't read! Po Bollovi se režii vyzkoušel někdo jiný, do vínku dostal poněkud rozumnější scénář (pokud se v těchto vodách můžeme bavit o rozumu) a vyšel z toho jen vyloženě špatný a neoriginální horor, navíc s neuvěřitelně amatérskými výkony, že i kdybych tam postavil krabičku od zápalek, zahrála by to v porovnání s některými na Oscara. Proti Bollovi ale pořád parádička, takže nezasloužená jedna hvězda. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste režisér sequelu nejhorší filmu poslední doby od toho nejhoršího režiséra poslední doby. Jak to trumfnout? Co takhle pár klišé v podobě speciální jednotky ("byli jsme v pekle a vrátili se") a dvou vědců - trénovaných na zabíjení zombies. A k tomu pár bab, kterým ukážeme kozy a černé prádlo. A jednoho bobra a černého psychopatického profesora s plnovousem. A zombie rugbyový tým. A požární sekeru, štípnutí zombie komárem, focení se se zombies do rodinného alba... ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Studentský horor, v němž pravděpodobně šílený profesor zkouší přípravek na oživení mrtvých (tedy nejdřív umlátí nějakou sexy studentku, což je ještě pozitivní prvek filmu, a pak jí vstříkne sérum), jenže studenti pak musejí bojovat se spolužáky, kteří se tak proměnili v krvelačná zombie. Hodně nahých krásek dělá skvělou reklamu plastikám prsou. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Tak tento film určite nie je určený pre každého a to či sa vám bude páčiť záleží aj od toho ako k nemu pristúpite. Absolútne debilný scenár a to nehovorím o dialógoch ktoré sú ešte horšie. Človek sa ale sem tam zasmeje keď vidí ako sa herci snažia hrať, upozorňujem snažia, pretože na viac jednoducho nemajú. Potom sú tu fakt vtipné scény ako napríklad jedna pri ktorej vojak odchodí zbraň a ide si to so zombie rozdať ako sa na chlapa patrí ručne stručne, len neviem či to malo byť vtipné aj podľa scenáristu. Logika je niekde na bode mrazu. Jeden si sám rozotiera krv po xichte a nenakazí sa, zatiaľ čo ďalšieho ( docela úchylák, ktorý sa fotí s nahou zombie slečnou ) poštipne komár a je nakazení. Pochopiteľne že logika nie je to čo človek hľadá u hororového filmu ale tu je to až neznesiteľné. No ale zabaviť som sa zabavil tak nemôžem byť krutý a dať odpad. Po zhliadnutí tohto skvostu som odhodlaný pozrieť si aj prvú časť od majstra UWEho... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je o poznání lepší než první . Poměrně i vtipný,hlavně začátek jak profesor srazí autem studentku a ta mu povídá ,že je v pořádku a on jí umlátí klíčem. Podobných scén je tam dost. Povedený zombi horor. Tentokrát přišli i tvůrci s něčím novým a to pomazat se krví zombi a oni si vás nevšimnou. Určitá nelogičnost .byla třeba kousnutí komárem a rovněž se člověk stal zombie, v tom případě by celé lidstvo bylo během pár dní nakažený. A druhá pro mě nelogičnost byla v tom ,jak hledali zombi první generace ,aby si vzali vzorek na proti látku. Proč si vzali jen jednu malou stříkačku ,proč si toho nevzali víc a každý ,aspoň by měli šanci náký vzorek donést celý. Pak se museli zbytečně vracet a stejně donesli kulový. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy videohry „House of the Dead“. (Lorge)
  • Po úvodních titulcích se objeví nápis 29 days later, což odkazuje na zombie horor 28 dní poté (2002). (Lorge)
  • Na začátku filmu šílený profesor pronese: "Keeping me alone, alone in the dark," což je odkaz jak na další sérii videoher, tak na tvůrce prvního dílu House of the Dead Uweho Bolla, který natočil film Sám v temnotě (2005), v originále Alone in the Dark. (Lorge)

Reklama

Reklama