New York, Broadway et Union Square

Dokumentární / Krátkometrážní

Francie, 1896, 1 min

New York jak ho nikdo z nás nezažil, působivé...(3.10.2008)

• Flipper

Žiaden nafetovaný feťák nikoho neobťažuje, čisto a poriadok. New York ako ho nepoznáte. Hodnotenie by bolo väčšie, keby električka niekoho zrazila :P(25.11.2009)

• Webb

Natočené městské centrum s prvníma tramvajema a policisty, kteří pouští lidi přes koleje ve chvílích, kdy nejede žádná tramvaj.(16.11.2008)

Škoda tej pretiahnutej stopáže, pripadalo mi to moc dlhé, tu a tam som sa dokonca pristihol že driemem alebo pozerám na hodinky. Ak si nájdem čas, určite si to ešte raz pozriem a potom dám vedieť presne koľko to je For me. Zatiaľ slabších 54.(25.11.2009)

New York! Dnes jedno z nejnebezpečnějších a nejrušnějších měst, tehdy místo klidu a pořádku. Krásné zachycení tehdejší doby a dalším plusem byl pohyb hromadné dopravy a gesta lidí.(18.7.2010)

Už tenkrát provoz jako prase, ačkoliv šlo jen o šaliny. Pro mě zajímavý zjištění.(1.4.2010)

• zdeny99

Sice je snímek z roku 1896, ale pro mne je málo dívat se na newyorskou ulici, jak po ní chodí lidé a jezdí tramvaje. Hvězdičku dávám jen kvůli tomu, že se jedná o cenný historický snímek.(15.3.2011)

• Prince

Jestli jsem to spočítal správně, tak v tomto krátkém snímku vidíme čtyři! policisty řídit dopravu na jednom! přechodu pro chodce a několik projíždějících tramvají.(14.10.2006)

Strojom casu sme sa preniesli do New Yorku - rok 1896!(7.1.2011)