Reklama

Reklama

Herkules a ohnivý kruh

(TV film)
  • Nový Zéland Hercules and the Circle of Fire (více)

Obsahy(1)

Královna bohů Héra odnesla pochodeň s věčným ohněm a lidstvu hrozí záhuba. Nepřemožitelný Herkules je povolán, aby dal věci do pořádku. Jako vždy mu na dobrodružné pouti stojí v cestě řada překážek. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

worm14 

všechny recenze uživatele

Nepřekonatelný Kevin Sorbo jako Herkules a Anthony Quinn v roli Zeuse. To jsou asi dvě největší dvě lákadla tohodle filmu. Spousta z nás navíc Herkulese za mlada hltala v tv seiálu. Film akorát trochu kazí příliš "nerealistické" kulisy, slabší scénář a taky to, že se značná část filmu natáčela v ateliérech. Kvůli tomu se ale fandové na Herkula nekoukají takže 3* ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Ohnivy Kruh Minotaurus a v Podsveti boli moje 3 najoblubenejsie aj ked stratene kralovstvo a amazonky boli tiez super..amazonky sa mi pacili najmenej asi preto lebo SPOILER ku koncu niekde zomrel Joalas ci ako sa volal ten Herkulov pomocnik no a aj ked ho potom nakoniec ozivili nejako mi to ostalo v pamati tak som to viac krat nepozeral :D hold mal so vtedy asi 12 rokov ()

Reklama

Antal89 

všechny recenze uživatele

Herculovo dobrodružství při boji s Herou o oheň, který lidem ukradla je strhující výpravnou podívanou. Celkově mi připadá, že je asi nejpovedenějším z celé série počátečních filmů zejména díky tomu, že je zde v poměrně malém časovém prostoru zakomponováno několik epizod, ve kterých se krásně tříbí Herculův charakter a jeho možnosti (ať už počáteční cameoscéna se získáváním živé vody, milostné vzplanutí k Dianeiře a vlastní přehodnocení mnohdy až neohrabané komunikace s nepřítelem). Kdyby film nebyl omezen tím, že bude onálepkován jako pouhá předepizoda televizního seriálu, tak by jistě měl i na víc. Jedinou vadou na kráse je Zeus se svými mnohdy více než dvojznačnými řečmi o ženách a trošku přidrzlými narážkami, ale na to je již samozřejmě průměrný fanda "herculovek" již zvyklý. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Hercules v podaní Kevina Sorba bude asi najlepšie stvárnený Herkules. Tiež Anthony Quinn ako Zeus. Osobne mám tento film najradšej zo všetkých ostatných herculesov s Kevinom Sorbom, pretože je tento veľmi temný a atmosférický. Nikdy predtým by som nepovedal, že to je "len" TV FILM. Mám úctu a preto za 4 hviezdičečky. ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z řady Sorbových herkulovských filmů. Neřecky vyhlížející Kevin Sorbo zde s přispěním nejsenilnějšího Dia všech dob Anthony Quinna předvádí to, že jeho fyzickou sílu překoná jen síla, co má v srdci :D. Navíc je tu k vidění zmrzlý Prométheus a nejnaštvanější Héra (nebo spíše její oči) ze všech dílů. Zkrátka klasika mého mládí. 4* ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama