Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sheila Cabot (Lana Turner) je stále více znechucená, že se musí starat o svého nemocného manžela (Lloyd Nolan). Během toho se zamiluje do doktora Davida Rivery (Anthony Quinn), který jejího manžela ošetřuje. To vede k sérii nešťastných událostí, které vyústí ve smrt manžela a následné vyšetřování vraždy, jež odhalí překvapivého pachatele. (HTB)

(více)

Recenze (3)

Atron 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dobrý, pak to vzhledem k délce začne nudit a konec viz předchozí komentář... scénáristi asi měli buď upito málo nebo moc. ()

El Indio 

všechny recenze uživatele

Manželka s milencem zabijou manžela. Vypadá to, že jim to projde, jenže pak se začnou objevovat v manželčině schránce dopisy, který značí, že někdo ví, co se skutečně odehrálo. Průměrná historka dle klasického schématu a, ač s řadou kvalitních herců, dost podprůměrně zahraná. Takový slabý tři hvězdičky, řeklo by se. Jenže jen do chvíle, než se zjistí, kdo stojí za autorstvím oněch dopisů. Pak následuje tak neuvěřitelná salva demence, že bych to snad hodil do odpadu, kdyby nebyl vzápětí konec. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá dráma so silnou kriminálnou zápletkou, až sa divím, že žáner krimi nie je uvedený. Príbeh síce nie je ktovieako originálny, v novším filmoch bol použitý viackrát, ale vzhľadom na rok vzniku je super...pokojne by tam mohlo svietiť meno Hitchcock. Veď ktorý lekár vraždí svojich pacientov. Výraznú stopu samozrejme zanecháva Quinn v pre neho menej typickej roli, ktorú ale zvláda bravúrne. Ostatní herci sú už na tom slabšie, vrátane mladučkého Saxona. Hlavnej postave ťažko držať pästíky, keďže kopí jednú chybu za druhou, až si prajete, aby sa na ňu všetko zvalilo hneď a nie až v závere. Ale naštastie na pútavosti príbehu to nemá väčší vplyv. Napriek dlhšej stopáži ma to po väčšinu času viac než bavilo. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama