Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Lahko podvyziveny slon menom Steven Sumo Seagal tentokrat v roli tajneho agenta trojpismenkovej organizacie kdesi v prasivej prdeli ...... ci pardon, ono sa to volalo Alcatraz. Okrem Seagala sa tu ukazal aj cernoch menom Ja Pravidlo, ale hrat nevie - tu si moze so samotnym Styvnom ruky podat. Zaroven sa tymto filmom Half Past Dead zacina odpadova cast Seagalovej tvorby. A uz sa z toho nedokazal vyhrabat. No nic to, filmovy vykal ostane vykalom. Co je na tomto filme dobre? Nic! Keby som mal vypisat vsetko to, co sa mi nepacilo, boli by to litanie tak na 20 - 30 stran. Prosim Vas, chce sa to niekomu citat? Lebo mne sa to nechce vypisovat, len komentar zostrucnim : tento film je rezisersky, herecky a scenaristicky vykal. 0 % ()

chef odpad!

všechny recenze uživatele

Steven aka #1137 ma od začiatku filmu na hlave čiernu šatku a každý oddaný fanúšik jeho filmov už vie čo to znamená... áno, čaká nás veľa strielania do Stevena, dlhé pohľady a husté dialógy, skákanie na tlmiace nadrace, ktoré réžia nevystrihla zo záberu, helikoptéra, 12 veľkých výbuchov, kopance, inteligentný záporák, ktorého oklamal celý svet, druhá helikoptéra kde sa navzájom všetci kopú, monológ hlavného záporaka o nespravodlivosti, plamene, pasce ala MacGyver, ďalšie helikoptéry a veľa veľa odkazov na Matrix - od kabátikov záporakov, cez kopancové scény až po soundtrack. Na rozveselenie nám scenár ponúkol aj bandu asi 5 Niggas pod vedením najviac coolového Ja Rule, bez ktorých by to Steven tentokrát určite nezvládol. ()

Reklama

ssfan 

všechny recenze uživatele

To je neuvěřitelné, jak jde velká část uživatelů csfd proti filmům se Stevenem Seagalem. Toto sice není tak skvělé jako Lovec policajtů, který má pouze 64%, ale přitom si určitě zaslouží červené hodnocení. Na pokraji smrti má velmi zajímavý příběh, netradiční prostředí, sympatickou hudbu, ale především skvělé herecké obsazení. Steven Seagal, ačkoliv není v takové formě jako v Lovci policajtů, mlátí a sřílí ostošest, zdatně mu sekunduje i Ja Rule. Hlavní záporák Morris Chestnut je také velmi dobrý. Fakt nechápu, co proti tomuto filmu všichni máte. Je to mnohem lepší než všechny filmy od Van Damma, Snipese či Lundgrena, ale vy tomu dáte jen 36%, přitom tohle je alespoň na takových 50 či 55%. Nechápu, jak mohou mít typická béčka od JCVD, DL, WS hodnocení kolem 45% a Seagalovy filmy z let 2003-2006, i když mají hlavu a patu, horší hodnocení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O Na pokraji smrti ani nemluvě. Mně se tohle líbilo a dám pět. Kdo dá tomuhle méně než 2, tak ať se jde vycpat. Half Past Dead má hodnocení totiž horší než takové braky jako Americký ninja, některé filmy Chucka Norrise atd.... Prostě csfd jde dost proti Stevenovi, a to mě štve, neboť tento herec byl v 90. letech nejlepší, tudíž na stejné úrovni jako Arnie a Sly. Mnozí z vás ho ale máte na úrovní JCVD, DL, WS. ()

Apophis odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal svého času natočil několik pěkných filmů. Vlasně čtyři, pěkné filmy: Tajný agent Jack T., Těžko ho zabít, Aljaška v plamenech a Glimmer Man. Od té doby se dívám na každý nový film se Seagalem v naději, že se vyrovná těmto čtyřem. Koukám, koukám...ale marně. Jak jsem již zmínil v jiném komentáři, tento záchvat kvality ho poněkud opustil. Ale poďme k tomuto filmu. Scénář tohoto filmu byl "odpad". Herecké výkony, rovněž "odpad". Režie, hádejte...ano, opět "odpad". O hudbě ani nemluvím! CO TO BYLO ZA SLÁTANINU!!? Ačkoliv jsem se opravdu, ale opravdu snažil, nenašel jsem na tomto filmu jediné pozitivum! Žádný kladný bod, nic! A nakonec trapný tik v oku téměř každého "hrdiny", (moment, to asi mělo být mrkání...). Jednoduše, koukat na tuto ... vyžaduje silné nervy a navíc je to ztráta času! Jen tak na závěr pro pobavení: Podle tohoto filmu, vrtulníku, který nejprve narazí do věže a potom proletí střechou stále zůstává funkční nejen kulomet, ale i oční zaměřování... Také vám to připadá zvláštní??? ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Doháním resty u chlapců tvrdé akční doby mýho dětství a u Stevena mi unikal vždy Half Past Dead. Zde se trochu Seagalovi musím smát, protože vyrovnávat se Stallonemu a JCVD se nemusí vždy vyplácet. Byl tu jeden Kriminál, jeden Příkaz k popravě a tím by to mělo asi končit. Dobře i Tango a Cash beru. Navíc přikořeňovat film drsnejma efektama a svěží disko muzárnou to už je težkej průseroextrémek!. Jinak už si můžeme pomalinku všímat kulatícího se hlavního hrdiny... Bohužel! 50% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Scény z vězení byly natáčeny ve starém STASi vězení v Berlíně. (becki_tu)
  • Nia Peeples natáčela všechny kaskadérské a akční scény sama. (becki_tu)
  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno