Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Ouch ... uječený ségry v hlavních rolích, samí neherci ve vedlejších, pitomé dialogy, které vás nutí opakovat si pořád dokola evergreen téhle povrchní kraviny - "What?" . Usmát se? Zapomeňte, to byste si museli odmyslet celkem reálnou představu, že jsou Duffky takové i ve skutečnosti. Navíc proč se křenit, když to všechno, čest výjimkám, bylo myšleno vážně? Hlavně, že jsou teď H+H v balíku, což? ... ()

katchi odpad!

všechny recenze uživatele

nuda..nuda..dvě fifleny o všechno přijdou..když sem se rozhodla, že se na to podívám, čekala jsem,že ve filmu bude víc scén, kdy hlavní hrdinky uklízí a dělaj věci co normální lidi...čekala jsem nějaké vtipné situace a ono nic.:( jen mi vysvětlete jaktože, když o vše přišly a peníze neměly, jaktože si sehnaly tolik luxusního oblečení a bot?? Hmm? Byla to blbost ja mraky..některé filmy tohoto typu se mi i přes svou blbost líbí a ráda se na ně znova kouknu, ale toto?? ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Na odpad to rozhodně není. Film si dobře utahuje ze snobského života rozmazlených pipin. Dal bych dvě hvězdičky, ale ta třetí je za rozkošnou Hilary Duff. Někdy nemusí být dobrý film, ale úplně stačí přitažlivá žena a chlap se má hned na co dívat:-) No a tady jsou roštěnky hned dvě, takže si to tři hvězdičky zaslouží. Film rozhodně nenudil a v žádném případě to není odpad. Lidé by si měli pořádně ujasnit co je to film o kvalitě odpadu a nedávat odpad kdejakému slabému filmu, který je pořád stokrát lepší než opravdový odpad čili sračka. A jestli to nedokážou někteří jedinci pochopit, tak by se zde měla zavést nová kategorie "megaodpad":-) ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

No to mě poser na má holá záda! Tahle myšlenka mě nejčastěji napadala při sledování tohoto skvostu. Abyste rozuměli, já tento film nejdřív jen na půl ucha slyšel, protože si ho ségra před nějakou dobou pouštěla. A už tenkrát jsem byl zhnusen, ale příčí se mi hodnotit film jen z poslechu. Tak po velice dlouhé době jsem se odvážil a pustil si to. Řeknu vám, některé filmy prostě MŮŽETE ohodnotit, aniž byste je pořádně viděli. Je mi fakt záhadou, kde na to sakra berou prachy, točit takovýhle sračky. Asi si to zaplatili Hilary a Haylie samy, jinak to nevidím. Jo a co v tomhle dělá Anjelica Huston to mi fakt hlava nebere! Takže, pokud chcete strávit hodinu a půl smysluplněji, mám pro vás řadu lepších aktivit. Od sledování jiného filmu, až po hraní piškvorek sám proti sobě. Garantuju vám, že se pobavíte mnohem víc. Tomuto se zdaleka vyhněte! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já si spíš myslím, že tvůrci chtěli parodovat známou Hilton family, páč tohle jinak nevymyslíš. Dvě zbohatlé pipky s IQ tak max 50, co si myslí, že jim svět leží u prdele, najednou pocítí, co to znamená opravdový život…Hilary si k tomu pozvala svou sestru Haylie Duff, ovšem ani to nepomohlo. Pěkné ksichty a postavičky totiž ještě neudělají ze sračkoidního scénáře aspiranta na Oscara. Náctileté asi budou slintat blahem, ovšem to je tak vše, čeho tento kousek mohl docílit… ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení začalo 18. dubna 2005 a 32. května 2006 Lukas Haas (Henry) oznámil, že pro film možná nenajdou distributora. Nakonec film koupila společnost MGM a v srpnu ho uvedla v 1 500 kinech, kde propadl. (HappySmile)
  • Henry pojmenoval svou kočku po Clarenceovi Darrowovi, což byl americký právník, který proslul obhajobou Johna T. Scopes v slavném "opičím soudu" proti žalobci Williamsovi Jenningsovi Bryanovi. (HappySmile)

Reklama

Reklama