Reklama

Reklama

Samozvaný host

(TV film)

Obsahy(1)

O poněkud nepodařeném "přepadení". Povídka z cyklu Bakaláři 1999. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

kingik 

všechny recenze uživatele

Muž s nejasnými úmysly a podezřelé vizáže se vetře do bytu osamělé ženy s dcerou. Počáteční nedůvěra ze strany obyvatelky bytu však později přeroste v sympatie i přes kriminálnickou minulost samozvaného hosta. Bakalářská povídka se opírá o spolehlivé výkony Simony Stašové a Ivana Řezáče. Vše ostatní tak trochu ustupuje do pozadí a zpočátku nepříjemně vypjatá atmosféra v bytě rezonuje v pozitivní závěr, protože cyklus Bakalářů se do odvážnějších řešení situací pouštěl velmi nerad. Výsledkem je zajímavá povídka, které scházela propracovanost. Mé hodnocení: 60% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Podařená bakalářská povídka o muži, který vyjde z lochu a tak "trochu" se na jedno odpoledne nakvartýruje jedné ženě do bytu. A jak už to v životě bývá, výsledek tohoto setkání bude úplně jiný, než by se dalo čekat. Hudba: Milan Dvořák ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

I kdybych si nevšimnul věcí jako například otřesného hereckého výkonu sousedky a především dcerky, která se koukala do kamery i když neměla! :-D, stejně bych se nedokázal přenést přes ten nesmyslný děj a odporný konec. To závěrečné "vysvětlení" by mně teda fakt nestačilo... ()

hermiona 

všechny recenze uživatele

Příběh nic extra, vedlejší role hodně slabé. Nic převratného, ale Simona Stašová výborná, jako vždy. Jen si ji v krátkometrážních věcech nějak moc neužiju, opravdu hluboký charekter postavy, který jí dá, se nestihne projevit. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nebýt Simony Stašové, tak bych dal ještě menší hodnocení. Pobavilo mě: "Zavolám policii," a bere si Zlaté stránky. Pak ještě jedna zajímavost. Když si jde Řezáč pro fotku dcery do skříňky, je vidět kamera i s červeným světlem. Jinak ten námět je totálně idiotský. Že si ženská vezme chlapa z kriminálu by se pochopit ještě dalo. Ale že si někoho takového pustí do bytu a dvě hodiny jej hostí, i když ji de facto přepadl a ještě mu pak odepíše na dopis a dokonce si jej vezme...to je na hlavu. ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Poněkud zvláštní, avšak zajímavý příběh o tom, co se může stát, když se k Vám násilím nastěhuje cizí chlapík. ()

Reklama

Reklama