Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House bojuje o život malého chlapce. Jeho případem je doslova posedlý, protože testy na nemoc, kterou House předpokládá, vycházejí negativně. Situace se ještě zhoršuje ve chvíli, kdy chlapec prodělá srdeční příhodu a lékaři zjistí, že v srdeční krajině se nachází jakási usazenina. House se nevzdává a nařídí další testy. Ty nakonec jeho předpoklady potvrdí a on může zajistit správnou léčbu. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z tých slabších dielov, kde sa rieši absolútne nudný poker. Prípad s chorým chlapom je o čosi zaujímavejší, ale aj on dosť nudný a celkovo akýsi nezáživný. Jediné, čo robí túto epizódu aspoň trochu lepšou, je, že si Dr. House siahne na dno svojich síl, nakoľko tentokrát je to osobné (v minulosti už mal podobný prípad a ten dopadol tragicky) a dokonca sa zdá, že je mu pacienta ľúto (čo je ale klam, v prvom rade ich o Houseovo v minulosti zranené ego). ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá epizoda, která alespoň trochu vybočuje z obvyklé struktury epizod tím, že tady známe průběh neznámé choroby, kterou se doktoři snaží zvrátit, což ale přináší nové komplikace pacientovi. Taky ten závěrečný zvrat s původem choroby docela překvapil. Dal bych plnou palbu, ale kvůli 2 věcem nedám. Jednak mi přijde dost nelogické, že House u původní pacientky měl podezření na danou chorobu, a i když ji neměl potvrzenou, tak na ni nezkusil nasadit léky (v jiných epizodách to dělá bez problémů, tak proč tady ne?). Nebo z nějakého důvodu nezabraly? V epizodě to jasně vysvětlené není. A pak tu máme tradičně neschopnou Cuddyovou, která se celý díl opíjí, o pacienta zájem nemá, pak si milostivě nakráčí, seřve a vyhodí House, přebere případ, no a jakpak nám to dopadne? Na konci tradičně dolejzá za Housem, protože si neví rady. Takhle neschopná postava v main-castu obzvlášť vynikne ve srovnání s brilancí House a s lékařskou profesionalitou Wilsona i členů Houseova týmu. ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Keď Ian (Carter Page) má zástavu srdca, jeho ruky sú medzi zábermi raz na bruchu a raz na bokoch, a taktiež jeho ruky sa hýbu, aj napriek tomu, že je v bezvedomí. (Pat.Ko)
  • Kávovar v kancelárii má na sebe nápis „Dobrá káva: Lacnejšia ako Prozac!“ (Pat.Ko)

Reklama

Reklama