Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od doby, kdy House autem úmyslně najel do domu Cuddyové, uplynul jeden rok. Je ve vězení a právě probíhá jednání o jeho podmínečném propuštění. Má před sebou poslední týden za mřížemi, tedy za předpokladu, že nespáchá žádný přestupek proti vězeňskému řádu. Je to těžký úkol, zvláště když si spoluvězni začnou dělat nárok na jeho věci a šéf vězeňského gangu požaduje jako výstupní taxu dvacet vicodinů. House je odhodlán posledních pět dnů vydržet všechna příkoří. Když se však u jednoho ze spoluvězňů projeví příznaky zvláštního onemocnění, vezmou jeho předsevzetí za své. Za pomoci mladé vězeňské lékařky a proti vůli šéfa ošetřovny použije jednu ze svých neortodoxních metod, aby příčině onemocnění přišel na kloub. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je docela zajímavé, že když si nějaký seriál odskočí pro zpestření do oblasti vězeňského dramatu, vždy to dopadne skvěle. Povedlo se to i sitcomu Jmenuju se Earl. A tvůrci Dr. House to zvládli naprosto excelentně. Vlastně je to mnohem lepší než ty filmy, co se vyhřívají na výsluní zdejšího hodnocení filmů. ()

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Mendelson (Jude Ciccolella) má na ruke zlatý prsteň. Väzni nesmú mať žiadne šperky akéhokoľvek druhu a sú uchovávané až do ich prepustenia. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama