Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Armáda přiváží z Afghánistánu vojáka obviněného z velezrady, protože zveřejnil tajnou nahrávku. Ukazuje, že pod rouškou útoku na povstalce bylo zabito přes třicet civilistů včetně dětí. Po příletu voják dostává záchvat, se kterým si armádní lékaři nevědí rady, a proto skončí na oddělení doktora House. Dlouho se jim nedaří určit diagnózu, zčásti i proto, že se tým musí zabývat dalším, důležitějším pacientem. Sám doktor House totiž vykazuje příznaky závažného onemocnění jater, které by mohlo skončit smrtí. House si však své onemocnění odmítá připustit, a tak jeho kolegové musí získávat podklady pro svou diagnózu poměrně neortodoxními způsoby. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • V epizóde sa spomenul seriál iCarly (od r. 2007). (Pat.Ko)
  • House (Hugh Laurie) svojmu tímu povedal: "Ďalší, kto sa prizná, je vyhodený! Alebo Spartakus." Spartakus je postava z rovnomenného filmu Spartakus (1960). (Pat.Ko)
  • Keď House (Hugh Laurie) hrá "Call of Duty" s Taubom (Peter Jacobson), jeho hráčské meno je Occams Chainsaw. Toto je slovná hračka na Occamovu britvu, teóriu, ktorá hovorí: "Medzi konkurenčnými hypotézami by mala byť vybraná tá, ktorá má najmenej predpokladov." (Pat.Ko)

Reklama

Reklama