Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luke se toulá po amerických silnicích ve svém starém džípu s přívěsem, ve kterém s sebou vozí svého milovaného koně. Při svých toulkách má spoustu problémů nejen s policisty, kteří v hrdinovi vidí potenciální problémy své poklidné služby, ale také dva nesympatičtí řidiči kamionu, kterým neustále kříží cestu. Luke si však dokáže poradit v každé situaci. Jednoho dne se ujme čtrnáctiletého Matta, jehož otce dostal do vězení bohatý podnikatel Lawson, aby se mohl zmocnit jeho pozemku. Luke se rozhodne pomoci Mattovu otci i dalším starousedlíkům, které se Lawson pokouší vyštvat z jejich pozemků. Navíc Luke zjistí, že má s Lawsonem nevyřízené účty ještě z dřívějších dob. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rvačky nečekejte, zato ale dostanete opět příjemnou podívanou s Terencem Hillem. Kdo má tohoto herce rád nemůže být zklamán kdykoli se objeví na plátně. Trošku mě zarazilo že jeden ze Sedmi statečných Robert Vaughn se ve filmu moc neohřál. PS: Nelze nezmínit výbornou "Call Me The Breeze" od Lynyrd Skynyrd. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Slabé, velmi slabé dobrodružné putování Hilla s drzým puberťákem, který vlastně až tak tolik drzý není a vlastně ani to dobrodružství až tak dobrodružné není. V paměti ulpí maximálně scéna s kýblem vody, lampou a střelci. Jinak vlastně ani pořádná bitka a když ke konci to mohlo skončit hromadnou bitkou, bylo z toho absolutně nic. Velké zklamání. ()

Reklama

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že tenhle film je lepší, než jsem si ho pamatoval. Terence Hill tu už sice viditelně stárne, ale díky pohodové atmosféře a mnoha povedeným vtipům to vůbec nevadí. Jenom ta zápletka kolem Lawsona (co tu hergot dělá Robert Vaughn?) je poněkud vycucaná z prstu. Každopádně jde o hodně příjemnou a nenáročnou oddechovku, ke které se vždycky rád vrátím. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

4 hvězdičky ... ponejvíc z nostalgie ... a za "Let Me Be The One" od Nicolette Larson. Těm, co Dobrodruha považují za nejlepší film, kde hraje Terrence Hill bez Buda Spencera, musím doporučit Podivné dědictví!! Když nějakej film vidíte poprvé  životě v to léto, kdy prožijete svou první lásku, nikdy na něj nezapomenete. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Ross Hill (Matt) byl adoptivním synem Terence Hilla (Luke) a jeho americké manželky Lori Hill. Zemřel při autonehodě 30. ledna 1990, když mu bylo pouhých šestnáct let. (Untentrauer)
  • Royce Clark, který hraje ve filmu šerifa, se představí jako „Morton“. Jeho jméno odkazuje na stejnojmennou postavu padoucha ve filmu Podivné dědictví (1972), který také režíroval Enzo Barboni. (Untentrauer)

Reklama

Reklama