Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Draculově porážce uděluje církev Van Helsingovi úkol sledovat a vymýtit upíry ze zemského povrchu. Hon na upíry ho vede přes kontinenty a nakonec se schyluje k rozhodujícímu boji v Los Angeles. Tady se utkává s armádou démonů vedených upírem Sebastianem, který zabil Van Helsingovu milovanou ženu. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (56)

liquido26 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tam byl místo hlavního upíra chlápek v gorilím kostýmu s akvárkem na hlavě, mohl to bejt docela solidní sequel k Robot Monster. ___ "Upíři nesmí vejít do domu bez pozvání. Naneštěstí to neplatí pro veřejné prostory." "Dýka musí probodnout srdce a srdce je umístěno zde, kde je druhý knoflík upířího oblečení." "Mohl by být tím nejlepším upírem, kdyby přestal přemýšlet penisem." - Tak toto je pouze malý vzorek perel, kterými tento film hýří. Odpad dávám velmi málo, a proto s ním zde nebudu šetřit. Sice jsem se smál, smál jsem se hláškám, smál jsem se trapnosti, smál jsem se té naivitě, smál jsem se nehereckým výkonům a smál jsem se i nepřirozeným střihům, stejně tak jako otřesnému dabingu, ale zároveň jsem se nudil. Mělo to necelých osmdesát minut, ale byla to prostě nuda. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Po par minutach jsem si myslel, ze to bude pecko. Po dalsich par minutach jsem si myslel to same. Po pulce filmu jsem si myslel ze to je pecko. Ke konci filmu jsem porad cekal ze to bude pecko. A kdyz film skoncil, zjistil jsem ze to svym zpusobem bylo pecko. Film kluku ze sidliste, scenar si napsali ve skole v kabince na zachode behem prestavky, hadry nasli u rodicu ve skrini. Tatovi ukradli novou digitalni kameru z Datartu a hura, film je pripraven. Nejdojemnejsi z celeho filmu: finalni scena, kdy mila pana VanHelsinka mu lezi v naruci po kousnuti upiriho prince. Je polomrtva z jeho kousnuti, sotva popada dech presto je schopna si jeste upravovat vlasy, aby Pepa za kamerou mohl zmacknout na kamere ZOOM a zabrat jeji xichtik. Waw a prave proto miluju tyto odpadove slupky. ()

Reklama

Juri-Sai. odpad!

všechny recenze uživatele

Stojí za to pozorovat co se děje v pozadí filmu. Nejlepší je asi scéna kdy se senilní stařec chce připojit ke skupině lovců upírů a vysvětluje že je v boji neužitečný ale že chce pomáhat. Všiměte si v pozadí chlapíka který tam nacvičuje thajči skombinované snad s jógou a kapuerou nebo co to tam provádí. ()

AlistairMir odpad!

všechny recenze uživatele

Odpady dávám velmi nerad, ale tady opravdu není ani jedna jediná věc, která by film vytáhla alespoň na jednu hvězdičku. Otřesné po všech stránkách, nemá to hlavu, nemá to patu, nemá to vůbec nic kromě prvního místa v anketě nejhorší upírský film všech dob. A to je, vzhledem ke konkurenci ve formě snímku Vlado Narážeč , už co říct. Špatné filmy mám kolikrát rád, tvůrci je neberou vážně a často pobaví. Tohle je ale opravdu otřesný film, který mi ukázal, že 75 minut může trvat věčnost... ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem holka nebojácná a ze 300 nejhorších filmů co na CSFD jsou jsem viděla už cca třetinu, směle si troufám napsat, že poznám opravdu ale opravdu špatný film. Píííčo a fakt, že jo, kurva JO !! Měla jsem pravdu protože už během první !! minuty jsem naprosto jistě věděla, že tohle bude kolosální sračka, co bude konkurovat i Modelkám na zabití nebo Válce světů : Invazi. A taky že jo !! Mé instinkty jsou už tak vytuněný, že mi stačilo šedesát vteřin snímku. Jsem bohyně, neskutečně neskutečná odbornice na sračky a všemocná vládkyně filmových píčovin. K filmu - Kdo si tohle pustí kvůli touze vidět jak si to spolu rozdá Van Helsing s Drákulou, tak nebude muset čekat dlouho. Po pěti minutách filmu si to spolu rozdaj a o dvě minuty později Drákula chcípne. Konec, ende, šlus, vymalováno...Pak už bude hlavní padouch neskutečnej pračůrák jménem Sebastian, kterej na konci filmu, kdy mu bude zmlácenej Váňa Helsingů ležet u nohou, místo jeho doražení začne sáhodlouhej monolog o tom jak si jeho smrt vychutná. Po asi pěti minutách kecání ho Váňa zákeřně sejme a po zahlášení jedný věty ho dorazí. Tak se to dělá ty vypíčená pijavice !! Máš šanci? Tak soupeře sejmi a nehoň si nad ním pět minut čůráka. Jinak místama film dokáže i pobavit. Třeba když zmíněnej Sebastian pyšně prohlásí, že vybudoval mocnou armádu. V tu chvíli jsem vyprskla smíchy a málem se popálila o žehličku, protože nazvat tlupu asi deseti hovad mocnou armádou...to chce brát už jinej matroš. Dál se dozvíme, že kdyby nemyslel penisem tak by mohl být král upírů, upíra zabiješ ranou do srdce a to srdce má skrytý za druhým knoflíkem u košile...Aha...popojedem k jediný fajn scéně a ta je v čase 39.52 - 40.20 . Během té scény uvidíte pěknou komplet nahou brunetu s velkýma kozama, zastřihnutým bobříkem a pěknou prdelí jak jde šoustat s dalšíma dvěma blonckama a tím debilem Bastíkem. To je asi to jediný co ve filmu stojí za mrknutí kromě šukézní černošky (mulatky) která je ale cudná a ukáže leda hovno. Což se ale hodí když film je sračka..... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama