Reklama

Reklama

The Night Visitor

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-švédský snímek „The Night Visitor“ je krásno ukázkou psychologického hororu, který má přesah i do revenge žánru s jeho násilnostmi, i když nečekejte, že tohle je vyloženě explicitní podívaná. Mé nadšení z tohoto polozapomenutého pokladu narušuje jen závěr, který se dle mého nepovedl a který měl být prostě jiný. Ten smích na konci neměl být smích šílence, ale smích vítěze. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Především - tohle na rozdíl od toho, co zde hloupě tvrdí ČSFD, není horor. Jen čistokrevný thriller s revenge zápletkou postavenou trochu naruby, což se mi hodně líbilo, a s naprosto nečekaným koncem, který mne odrovnal. Pravda, někdy se to zbytečně táhne a to napětí a strach jednotlivých osob nejsou tak markantní, ale jinak to má skvělý nápad, vynikající kameru a lokace (ke všemu zasněžené), a především neskutečný výkon - nejen herecký - Maxe von Sydow. Také je to o vině a trestu, ale opět tak nějak netradičně. A rovněž je to o útěku z vězení, ale zase tak nějak jinak... Jak říkám, dobrý nápad. Chudák potom nakonec. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Je zrejmé, že S.King tento snímok videl. Max & Liv vo vitálnej forme a doslovne mrazivá atmosféra snímku napomáha, čo náležite Benedek využil.Silne pozeratelné TV kino. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama