Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři přátelé - Walker, Ricky a Schmidgruber - se na jedné křižovatce setkávají s pohádkově krásnou dívkou Rosi, které se právě porouchalo auto. Samozřejmě se jí snaží ihned pomoci. Za poskytnutou pomoc zve Rosi své nové přátele na návštěvu do svého bytu. Všichni tři se předstihují v poklonách krásné hostitelce. Následuje noc plná šampaňského a vášně. Po nějakém čase dostávají dopis, kde jim Rosi sděluje, že je těhotná. Kdo z nich je ale oním šťastlivcem? Společně začnou shánět peníze, aby dítěti zajistili budoucnost. A to se bez zmatků určitě neobejde. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

mira007 

všechny recenze uživatele

Západoněmecká komedie o třech zmatkářích - hodně nenáročné, ale zápaďácký feeling s hravou muzikou a občas komickou groteskou něco mělo do sebe. Za socialismu to tady musel být hit ze stejného ranku jako Nosáči, ale dneska to je jen kuriozita, kde tři hvězdy dávám za natáčení Vinetoua s Pierrem Bricem ( tomuto samotnému bych dal i pět hvězd ). Největší hvězdou tu je nejlépe placený německý moderátor Gottschalk, ale mezinárodně je vedle Brice nejznámější Michael Winslow zvukový imitátor z Policejní akademie. ( a v pokračování dokonce Hasselhoff v roli jakéhosi slizouna ) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Něžní zmatkáři jsou klasika. Můžu je pořád, i když s většinou zdejších uživatelů zřejmě nebudu souhlasit. Nevím, co jim ale na této komedii vadí. Je pohodová, není na ní nic trapného ale asi je z Německa. Německý filmy totiž nosily dlouhej čas špínu a já vlastně nechápu proč. Jestli to bylo za ty filmy pro mladý, co se tu točili taky, tak bych klidně mohl říct, že český filmy taky stojej za pěkný hovno. ()

Reklama

MartinReno 

všechny recenze uživatele

Pamatam si z detstva,ze to bolo vtipnejsie,no po nedavnom zhliadnuti som len rozpacito pozeral po izbe a rozmyslal,co tam vlastne bolo take srandovne.Herecke podania 0 bodov,vtipne az od polovice,aj to trochu nasilu.Vsetci traja jej spravili decko,takze ta si musela sakra uzivat a nie potom hrat blbu,ze akoze co bolo?Film o pobehlici premietany detom a hrajuci sa na komediu.Preboha a ten Winnetou... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Sympatická trojice v hrozném scénáři. Od začátku do konce je cítit, že příprava filmu se obešla bez nápadu a není odkud brát. Původní dabing z Barrandova garantuje dobrou náladu i zkušené hlasy (Kaňkovský, Oliva a Zahajský v hlavních rolí, ve vedlejších pak esa jako Krůta, Fišer, Županič, Prager, Švehlík) a taky malý vtípek tvůrců českého znění, když v jedné replice s památníkem použili jméno dabéra Milana Macha. ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Shlédnutím komedie Něžní zmatkáři se dá docela dobře zabít čas, avšak jinak Vám nic nového nepřinese. Děj je velmi předvídatelný a stejně jako casting slouží k vytvoření prostoru jednoduchým, někdy více a jindy méně podařeným gagům. Neříkám, že jsem se občas nesmál, ale prvoplánovost a značná předvídatelnost film proměnily v relativně nudnou partii. Na druhou stranu musím vyzdvihnout i po letech velmi dobře znějící sound track. Dva a půl hvězdičky. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama