Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor na poslední chvíli zachrání pilotku Journey Blue. Doctor ji sveze na domovskou loď Aristoteles. Ke svému překvapení tam nalézá Daleka, který chce vyhladit své druhy. Clara se na Zemi v současnosti seznamuje s kolegou Dannym Pinkem. Chce s ním jít ven, ale její plány jsou příletem Doctora zhaceny. Proto se, ač částečně neochotně, vydává s Doctorem zjistit původ podivného chování Daleka. (Varan)

(více)

Recenze (4)

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je to prvý raz, čo Doktorovi nejaký Dalek povedal, že by bol z neho skvelý Dalek a mal v podstate pravdu. Epizóda je svojrázna, oproti Capaldiho pilotnej časti viac akčnejšia a menej príbehová, no o to pútavejšia. Nemám slov. Kritizovať epizódu za to, že "čórla" nápad od Macha a Šebestovej je absolútne pokrytectvo. Ak niekto očakával, že aspoň raz bude seriál Doktor Who logicky presný, klame len sám seba. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Capaldimu a jeho Doctorovi by som mohol všeličo vytknúť, ale jedná vec sa mu musí uznať, hrá Doctora naozaj perfektne. Síce nám Doctor v jeho podaní výrazne potemnel, pôsobí na mňa v niektorých situáciách dosť pesimisticky až melancholicky. Jeho cynické chovanie a uhrančivé pohľady z neho robia dosť prezieravú postavu. Všetko najprv uváži, a nevrhá sa smelo do nerealistických situácií, ako to robili prechádzajúci Doctori. A možno to je aj tak dobre, Capaldi sa toho chopil skutočne jedinečne a svojsky. Takisto sa mi páči tá paralela, ktorá vznikla medzi Doctorom a Dalekom. Rusty vzniesol konečne trochu svetla na Dalekov, čím sa aspoň čiastočne rozplynula bublina ohľadom toho, že Dalekovia sú iba čistokrvné zlo. Zase Clara, tá bola také zlatíčko, veľmi príjemná postava s dobrou dušou. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná kravina. Hlavní zápletka je sice ukradnutá z Macha a Šebestové, ale je na tom ještě to nejlepší. Vůbec to nedává smysl. Radiace je nad úrovní měřitelnosti, ale nic, pohoda, ovlivňuje to jen Daleka, z lidí by to sice udělalo kupu sraček, ale to se neřeší. A vůbec celá ta akce uvnitř Daleka je totálně debilní. A jak se jako dostali zase ven? Prostě si tam jen tak stojí jako tvrdé y, a hotovka. A to jsem se ještě nezmínil o wtf momentu "vítejte v nebi" (po smrti postavy, která v této show nevystupovala), který bude třeba někdy vysvětlen, ale takhle samostatně je to fakt hloupé. A samozřejmě Dalekové jsou tak vyčpělí až to bolí, po tolika dílech s nimi už u každého jejich "exterminate" akorát kroutím očima. Obecně hrozná nuda a vůbec mě nezajímalo, co se bude dít dál. Jediné, co trochu na tomhle díle fungovalo, je jednoduchá romantická linka na začátku. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama