Reklama

Reklama

Vampire Hookers

  • USA Vampire Graveyard (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvaja permanentne nadržaní námorníci Tom Buckley (Bruce Fairbairn) a Wayne (Trey Wilson) pristáli na Filipínach. Aby sa nenudili, šli si uloviť nejaké sukne. A čo čert nechcel, vbehli do náručia grófa Richmonda Reeda (John Carradine), šľachtica s modrou krvou v žilách a červenou na perách a jeho troch nýmf dychtiacich po krvi a sexuálnom vzrušení. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

movie 

všechny recenze uživatele

Další inovativní béčko Cirio H. Santiaga, které vzniklo ve spolupráci s Howardem Cohenem, jedním z nejdivočejších béčkových scénáristů a chlapíkem, co stojí za vhs bordelem jako DEATHSTALKER, STRYKER anebo SOBOTA ČTRNÁCTÉHO. Dvojice námořníků se při opušťáku ve Filipínách snaží trochu povyrazit s kurvama, bohužel buď skončí v náruči transvestitů anebo vyhladovělých sexy upírek, které vysávájí námořníky na Filipínách už dlouhých 136 let a vodí si je do svého hřbitovního bordelu. Už s konceptem hodinového hotelu, kde vám lehké ženy vysají tak maximálně krev z žil předběhly VAMPIRE HOOKERS dobu (viz. FROM DUSK TILL DAWN), mě tu ale potěšil i jeden upír, co si jako ochranu před smrtelným denním světlem nasazoval sluneční brýle (viz. BLADE). ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha příspěvků filipínského brakaře Ciria H. Santiaga do sbírky té nejpokleslejší filmové zábavy. Tentokrát s účastí zmoženého Johna Carradinea, který se plácá na dně svých hereckých sil, zatímco jeho syn ve stejné době prožívá kvalitativně nejplodnější období své kariéry, kdy se objevuje ve filmech režisérských velikánů jako Martin Scorsese, Hal Ashby či Ingmar Bergman. Santiago se ale svým režisérským umem blíží spíše kvalitám Eda Wooda, než někomu z výše jmenovaných, a výsledek tomu plně odpovídá. Vampire Hookers je právem zapadlá braková záležitost pro fajnšmekry a filmové masochisty, kteří rádi sledují naprosto debilní filmy, ve kterých se ani neobjevuje pořádný komparz, a tak není problém si všimnout, jak lidi při scénách odehrávajících se v zalidněných ulicích Manily čumí do kamery. Od názvu Vampire Hookers bych možná čekal trochu víc erotiky a nahoty sličných upírek – toho se ovšem v trošku větší míře člověk dočká až někdy v poslední třetině filmu a to rovnou v dlouhotrvající postelové soft sekvenci – jinak je to ale celé poměrně dost krotké. Pokud tedy čekáte něco z ranku Jesúse Franca a jemu podobných, tak ruce pryč. Nejpamětihodnějším aspektem filmu je prdící sluha/dement v podání Vica Diaza, totálně nesmyslný závěr plný WTF momentů (WTF i v rámci braku), a pak také velmi chytlavá titulní písnička, kterou je možno slyšet během závěrečných titulků, obsahující geniální refrén „Vampire Hookers, and blood is not all they suck!“ – ta mi z hlavy jen tak nevyšumí. Jelikož patřím mezi hledače podobných smrdutých klenotů z kinematografického septiku, tak jsem si film v rámci možností docela užil. Vampire Hookers si to sice nezaslouží, ale ty 2* ode mě dostanou. Přece jenom na rozdíl od mnoha jiných braků zas tolik nenudí – a to se cení! ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Cirio H. Santiago by s tímto filmem mohl klidně aspirovat na filipínského Eda Wooda. Těžko hodnotitelná braková zhovadilost, na níž je špatné všechno snad krom písně hrající při závěrečných titulcích, po jejíž poslechu si budete ještě pár dnů prozpěvovat slova: „Vampire Hookers... and blood is not all they suck!“ Dalšími nezapomenutelnými highlighty jsou také prdící sluha v podání Vica Diaze, komparzisté tupě zírající do kamery a zřejmě nejblbější climax, jaký kdy kohokoliv mohl napadnout. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Vampire Hookers“ se moc nepovedl, snaží se to v závěru zachraňovat nějakými divnými momenty ve scénáři, ale jinak je tohle film, který stojí na tom, že tu hezké ženské ukážou moc pěkná prsa a to, že i když jsou upírky, taky nosí kalhotky. Humoru je tu dost, ale z většiny není vtipný, o hororový moment zde nezavadíte vůbec. Škoda, mohlo to být alespoň víc erotické. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na pomery filipinskeho rezisera exploitation Ciria H. Santiaga to bolo slusne, gore v norme, trochu poslabsi pribeh ale : 50 % ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama