Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Chen 

všechny recenze uživatele

Nádherné akční fantasy plné zajímavých charakterů disponujících nadpřirozenými schopnostmi. Příběh je vcelku klasický - dva soupeřící klany z nichž potomci jejich vůdců najdou zalíbení jeden v druhém. Situaci zkomplikuje to, že vládce vydá rozhodnutí o tom, že nepřátelské vesnice vyberou pět svých nejlepších bojovníků, kteří se utkají o finální vítězství. V každé skupině je samozřejmě jeden z milenců... On věří, že osud si řídíme sami, ona, že je dán. Děj není originální z pohledu zápletky, ale nabízí tolik emocionálně vypjatých situací, skvostných soubojů i nádherných exteriéru, že to můžeme s klidem přehlédnout ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Film s hlbokou myšlienkou, kde som zo začiatku nechápal úmysel pána pánu, že aký dôvod mal na to, aby príkazom proti sebe postavil bojovník 2 osád, ktoré síce dlhé roky proti sebe bojovali ale už dlho žijú v miery. Hlavným úmyslom nebol strach z toho, že by sa azda obával ich super schopností, ale hlavne to, že zašli moc ďaleko, predsa ľudský tvor nie je na tomto svete aby zabíjal a mal neustále strach, láska a priateľstvo sú tie hlavné dôvody. Film je doplnený krásnou hudbou a nádhernou prírodou ... krásny filmový zážitok ! ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Videoherne notoricky známy pôdorys konfrontačného deathmatch-u v pozadí s rovnako veľakrát spracovanou témou večnej a zakázanej lásky s epickým nádychom jednoduchého príbehu. O niekoľko zárezov katany na poli dynamiky a úrovne choreografie akčných súbojov slabšia odnož Kitamurovej Azumi, avšak s podobnou komiksovou nadsázkou a japonským citom pre obrazovú estetiku (okorenenú moderne dravým strihom a dynamickou kamerou). Takto nejak si predstavujem mainstreamový "postmoderný japonský Hollywood", ktorý sa v samotnom závere pre mňa nečakane vypäl k vyjadreniu jednej zo základných čŕt ľudskej povahy (strach zo všetkého neznámeho) ako aj pre japoncov typickému zdôrazneniu dôležitosti súznenia človeka s prírodou. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Jelikož moc nečtu obsahy atd. před skouknutím filmu a čekal sem spíš něco ve stylu Klanu létajících dýk, byl sem krapet zklamanej, nečekal jsem tolik fantasy. Celkově vzato je tohle takovej pokus o asijský X-men. Občas pokulhávající efekty při soubojích ani tolik nevadily, spíš mi vadila nevyváženost soubojů. Asi nejpovedenější momentem bylo vymlácení ninjů za pomocí slow-time. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tešil sem se hodně a o to větší bylo zklamání, když sem v podstatě nedostal skoro nic, co sem od toho očekával. Příběh byl příšerně nezajímavej, nudnej a legenda o dvou vesnicích blbě zpracovaná, což ještě se dalo přetrpět, krom toho se tomu nedá ubrat, že některý bojový postavy byly zajímavý, hlavně teda jejich schopnosti, jenže co s tim, když samotný souboje jsou naprosto tuctový, nezapamatovatelný a celkově hodně slabě podaný a ještě občas trikově průměrný, vůbec se nekonaj žádný vizuální bojový parády ani skvělý choreografie soubojů, v podstatě by se dalo říct, že tady neni žádná choregrafie, všechno to je tak na minutu, trošku se pořežou, jeden udělá chybu a chcípne a jde se dál, nicméně stále sem doufal, že tomu všemu vytrhne trn z paty závěr, jenže žádná gigantická řežba se nekoná, k mému údivu se hraje spíš na citovou notu, jenže to mě po průběhu filmu vůbec nedostalo a nechalo mě to naprosto chaldným, krom toho sem se těšil jak toho dědka s tou jeho armádou seřeže jak prase na tom konci a o to větší rozčarování bylo, když se to nestalo. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama