Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Stmeloval se, nebohý... Cvak! A už je bez nohy! To znám. Předevčírem jsem v práci pomáhal kolegyním z HR, balit vybavení pro náš teambuilding v Boubínském pralese. Trávu, pytlík houbiček, pilulky extáze... Na rozcvičení týmu zbraně paintballové, pro další hrátky pak zbraně sečné, střelné i plamenometné a jako bonus pro lídra týmu i protiletadlovou střelu Stinger. Samonaváděcí :-). Nezapomenout na nášlapné miny a železné medvědí pasti s extra silným pérem! Potraviny netřeba, občerstvení (teplý jablečný koláč se zuby) zajistí cateringová firma Serjoža & spol. Ještě zajedu s firemním pick-upem do ZOO, vyzvednout medvěda brtníka. Toho pak v Boubínu vypustíme, aby během našeho teambuildingu volně korzoval po turistických pěšinách a zpochybňoval tak tvrzení lídra týmu, že: „V těchto lesích žádní medvědi nežijí! Jo a příští teambuilding plánujeme ve Švédsku. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Izolace začala docela dobře, pěkné prostředí, pohodička, ale poté co se objevilo první přímé setkání se zabijákem/zabijáky šlo hodnocení dolu. Samozřejmě jsem čekal zase více komediálních prvků, které vážně nemohl utáhnout sám furt a ten samej cápek, kterej se nám ve filmu trochu počůral. Přemýšlel jsem o čtyřech hvězdách, ale nakonec to jsou tři. Mimochodem, nůž do zadku bych si nenechal zastrčit... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Humor začíná být prokletím horroru. Tohle je klasický případ mnohých současných vyvražďováků, které jsou zajímavé a zábavné, dokud nedojde na lámání chleba (potažmo končetin), ale jakmile začne jít do tuhého, veškerý zájem vyprchá, film se stává nudným, tuctovým a nezajímavým. V tomhle případě ještě prošpikován trapnými a nevhodnými humornými vsuvkami (až krajně dětinská scéna s letadlem). Dokud šlo jen o víkendovku jednoho nesourodého pracovního kolektivu, bylo to fajn a šlo to. Jakmile začala téct krev, ztratil jsem jakýkoliv zájem o film a dokoukal to jen ze zvyku (a možná jsem se na to měl spíše vykašlat). Příběh a zápletka jsou hrozně hloupé, nesourodé a přitažené za vlasy, kdyby alespoń ty vraždy byly nápadité. Jenže i do nich nakonec zatáhli humor, čímž veškerý efekt jen zadupali do prachu. Nezachraňuje to ani můj oblíbený "Dan Aykroyd jr" Danny Dyer, který hraje svůj naprosto tradiční charakter (alespoň já jsem ho v jiném ještě neviděl), ani sympatická blondýna. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Nejvetsim problemem Severance je silna nevyvazenost komedialni a horrorove slozky. Vtipku je malo, jsou prumerne a naprosto nepasuji do atmosfery, kterou se tu a tam dari tvurcum budovat. Jedina opravdu povedena scena s useknutou nohou byla ukazana uz v traileru a s nicim lepsim se autori uz nevytasili. Krute promarnena sance. ()

JosefGruber 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový horor od něhož co se týče děje nemůžeme čekat zázraky. Nicméně od ostatních podobných věcí se Izolace liší svým skvělým humorem. Opravdu jsem se bavil, Dyer ve své roli zfetovaného nadržence opravdu exceloval. Jediný mínus je klasické zakončení, které je u podobných filmů více jak běžné. 4-5*, 7.4.2014, pc ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno